Fenerbahçe Vitor Pereira, Fenerbahçeli yıldıza talip oldu!

Vitor Pereira, Fenerbahçeli yıldıza talip oldu!

17.03.2022 - 08:39 | Son Güncellenme:

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de mevcut kadro ile sıcak bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Vitor Pereira eski futbolcusuna talip oldu.

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Fenerbahçe şimdiden sezon sonu için hamlelerini yapmaya başladı. 6 genç futbolcu ile sözleşme imzalayacağını açıklayan sarı-lacivertlilerde takımın tecrübeli futbolcusu için eski teknik direktörü Vitor Pereira talip oldu

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN 6 İMZA
Fenerbahçe Kulübü, Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural ile sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Geleceğin Fenerbahçe’sinin imzaları atılıyor. Kulübümüz, kadrosunda bulunan 6 genç oyuncunun sözleşmesini uzatıyor. Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için 17 Mart Perşembe günü saat 17.30’da, imza töreni yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Vitor Pereira, Fenerbahçeli yıldıza talip oldu

ARDA GÜLER TARİHE GEÇTİ

İsmail Kartal'ın gelişinin ardından Fenerbahçe'de formayı kapan Arda Güler, sarı-lacivertli takımda toplamda 10 mücadelede oynadı. Arda Güler bu süreçte 1 gol ve 4 asist üretti. Sarı-lacivertli kulüple mevcut sözleşmesi 2023'te bitecek olan Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de gol atma başarısı gösteren en genç futbolcu unvanının da sahibi oldu.

Haberin Devamı

Vitor Pereira, Fenerbahçeli yıldıza talip oldu

PEREIRA GUSTAVO'NUN PEŞİNDE
Brezilyalı oyuncu hem 34 yaşında olması hem de senelik yaklaşık 3.5 milyon Euro’luk maliyeti nedeniyle gözden çıkartıldı. Gustavo’yla en fazla ilgilenen takım, Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Corinthians.

Siyah-Beyazlılar ayrıca tecrübeli orta saha oyuncunun eski takımı konumunda. Deneyimli futbolcunun Corinthians’a dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Yönetimin bonservis konusunda beklentisi az. Bu nedenle teklif gelmesi halinde kabul edilmesi bekleniyor.

Vitor Pereira, Fenerbahçeli yıldıza talip oldu

BERKE ÖZER YER ALMADI

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalanacağını açıkladığı futbolcular arasında Berke Özer'in yer almaması dikkat çekti. Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli eldivenin ayrılık iddiaları gündeme geldi.

Vitor Pereira, Fenerbahçeli yıldıza talip oldu

FERDİ FORMAYI BIRAKMADI

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 resmi müsabakada şans buldu. 22 yaşındaki oyuncu bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Ferdi Kadıoğlu, takım arkadaşlarına da 3 asist yaptı.