Almanya Bundesliga Wout Weghorst resmen imzayı attı! İşte yeni adresi

Wout Weghorst resmen imzayı attı! İşte yeni adresi

09.08.2023 - 11:19 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş'a transfer olan ancak yarı dönemde sürpriz bir şekilde Manchester United'ın yolunu tutan Weghorst'un yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Wout Weghorst resmen imzayı attı İşte yeni adresi

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ve Mnachetser United'da kiralık olarak forma giyen Hollandalı golcü Weghorst'un yeni takımı resmen açıklandı. 

Haberin Devamı

SEZON SONUNDA BURNLEY'E DÖNDÜ

Beşiktaş macerası devam ederken sürpriz bir şekilde Manchester United'ın yolunu tutan Weghorst, sezonun tamamlanmasıyla birlikte Burnley'e dönmüştü.

PERFORMANSI

Beşiktaş formasıyla sezonun ilk yarısında 18 maça çıkan Wout Weghorst 9 gol, 4 asistlik istatistik yakalamıştı.

Manchester United'da ise beklentilerin altında kalan Hollandalı golcü, 31 maçta 2 gol, 3 asistlik katkı vermişti.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Alman ekibi Hoffenheim, Weghorst'u bir yıl kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Golcü futbolcu yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek.

SZALAİ VE OZAN KABAK'LA TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Weghorst, yeni takımında Milli futbolcu Ozan Kabak ve Fenerbahçe'den bu sezon transfer olan Szalai ile takım arkadaşı olacak. 

Haberin Devamı

İLK SÖZLERİ

Transferin açıklanmasının ardından tecrübeli golcü şu şekilde duygularını paylaştı: "Birkaç seçeneğim vardı ve son birkaç haftadır geleceğim hakkında çok düşünüyordum. Hoffenheim beni almak için büyük çaba sarf etti ve beni çok istediklerini hissettirdiler. Bundan çok etkilendim ve şu anda burada olmak bana doğru geliyor. Tüm görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve transferimin gerçekleşmesi her şeyi daha da mükemmel kılıyor. Şimdi bana duyulan güvenin karşılığını sahada vermek istiyorum."