Galatasaray 'Yeni Modric' Galatasaray'a! Okan Buruk transfere onay verdi

'Yeni Modric' Galatasaray'a! Okan Buruk transfere onay verdi

05.04.2024 - 12:35 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı kulübün gündemine sürpriz bir isim geldi. Okan Buruk'un 22 yaşındaki futbolcu için olumlu rapor verdiği ortaya çıktı.

Yeni Modric Galatasaraya Okan Buruk transfere onay verdi

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılı kulüp, gündemine genç bir futbolcuyu aldı.

Haberin Devamı

Aslan, Hırvatistan'ın HNK Rijeka kulübünde forma giyen orta saha oyuncusu için bu yaz hamle yapmayı düşünüyor. Genç futbolcunun, yeni Luka Modric olma potansiyeline sahip olduğu bildiriliyor.

JANKOVIC HAREKATI

Takvim'de yer alan habere göre gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden hız veren Galatasaray, 10 numara mevkisi için Hırvat ekibi Rijeka'dan Niko Jankovic'i listesine ekledi. Avrupa'nın dört bir yanını inceleyen ve sarı-kırmızılı kulübün scout ekipleri, 22 yaşındaki Hırvat oyuncuyu detaylıca araştırdı. Orijinal bölgesi merkez orta saha olan Jankovic, zaman zaman 10 numara, zaman zaman da sol kanatta görev yapabiliyor. Aslan, bu transferi yazın yaparsa tam bir joker oyuncusuna sahip olacak.

Haberin Devamı

Yeni Modric Galatasaraya Okan Buruk transfere onay verdi

BURUK'UN ONAYI VAR
Daha sonra Niko Jankovic'in Okan Buruk'a da sunulduğu ve teknik heyetin de genç yıldız için pozitif dönüş yaptığı öğrenildi. Scoutlar ve teknik heyetin ortak kararıyla yönetime de transfer için olumlu bir rapor gittiği ve gelecek sezon için Jankovic için hamle olabileceği öğrenildi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun, kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yazında sona erecek.

17 GOLE KATKI YAPTI
10 numara, sol açık ve ihtiyaca göre defansif orta saha pozisyonunda da oynayabilen 1.86 boyundaki Niko Jankovic, bu sezon HNK Rejika formasıyla toplamda 32 maça çıktı. Hırvat oyuncu, söz konusu 32 karşılaşmada 10 gol atıp yedi asist kaydederek toplamda 17 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı.

Yeni Modric Galatasaraya Okan Buruk transfere onay verdi

DEĞERİ 3 MİLYON EURO
Yıldız futbolcunun güncel bonservis değeri ise 3 milyon euro. Jankovic'in bu yaz Galatasaray forması giyip giymeyeceğini ise zaman gösterecek.