NBA Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON

Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON

01.04.2024 - 15:56 | Son Güncellenme:

Jeff Benedict’in ustalıkla kaleme aldığı LEBRON, basketbol ikonu LeBron James’i Akron Ohio’daki yoksul ve kimsesiz günlerinden küresel sahneye taşıyan azmini bugüne kadar hiç yer verilmemiş detaylarla aktarıyor. Bir oyundan çok daha fazlası; kendine inanmanın, zorluklarla mücadele etmenin ve sonunda kendi kaderini çizebilmenin gerçek bir kesiti.

Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON

21. yüzyılın en iyi basketbol oyuncusu olan Lebron James’in ilham dolu başarı öyküsünü okurlarıyla buluşuyor. Amerikan varoşlarında çok zor koşullarda yetişen bir çocuğun hem sporcu kişiliği hem de sosyopolitik duruşuyla adının tarihe yazılış öyküsünün kaleme alındığı LEBRON Amerikalı ünlü spor biyografi yazarı Jeff Benedict imzası taşıyor.

Haberin Devamı

Bir sporcudan fazlası

NBA şampiyonlukları, MVP’ler ve altın madalyalarla dolu muhteşem kariyerinin doruk noktasında olan Lebron James aynı zamanda, NBA’de de tüm zamanların en iyi skoreri. Aktif sporculuk hayatında milyarder olan ilk oyuncu ünvanına da sahip olan Lebron sadece bir basketbol efsanesi değil.

Hollywood’da film ve televizyon şovu yapımcısı olmasının yanı sıra siyasi aktivizmle uğraşan, ırkçılık, sosyal adaletsizlik konusunda açık sözlü bir duruş sergileyen ve yardımsever kişiliğiyle toplumsal olaylara tepki vermekten çekinmeyen Lebron, hikayesi ve başarılarıyla ilham veriyor. LEBRON, tüm kitapçılarda ve online satış noktalarında okurla buluşuyor.

Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON

 

Yazarlar