Gündem Şubat 2017 öğretmen atamaları olacak mı?

Şubat 2017 öğretmen atamaları olacak mı?

13.12.2016 - 13:49 | Son Güncellenme:

Her yıl heyecanla beklenen öğretmen atamalarının 2017 yılında da gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği merak konusu oldu. Şubat 2017 öğretmen atamaları ile ilgili Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan gelen haber adayların heyecan yaşamasına neden oldu. İşte Şubat 2017 öğretmen atamaları ile ilgili tüm detaylar...

Şubat 2017 öğretmen atamaları olacak mı

Yeni yıla sayılı günler kala 2017 yılının Şubat ayında öğretmen atamalarının yapılıp yapılmayacağıyla ilgili Milli Eğitim Bakan'ı açıklama yaptı. Peki 2017 yılının Şubat ayında öğretmen atamaları yapılacak mı? 2017 öğretmen atamaları için yapılan açıklamaya haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

TEK BAŞIMA VEREBİLECEĞİM BİR KARAR DEĞİL

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şubat’ta atama olup olmayacağı sorusuna cevap verdi. Yılmaz, “Tek başıma benim vereceğim bir karar değil. Başbakanımızın, Maliye Bakanımızın, Devlet Personel Başkanlığı’na gelecek ve Türkiye’nin öğretmene ihtiyacı var, polise, hakime, doktora ihtiyacı var. Şubat’ta Milli Eğitim Bakanı atama olacağını söylemedi, siz öyle çıkarın” dedi.

Bu açıklama sonrasında 2017 yılı Şubat ayında öğretmen atamalarının yapılıp yapılmayacağıyla ilgili kesin bilgi için biraz daha beklenilecek gibi görülüyor. Öğretmen atamalarıyla ilgili resmi bir açıklama yapıldığında haberimizde yer alacak.

Yazarlar