Gündem Survivor'da elenen isimden şok eden açıklama! İşte konsey sonrası ilk konuşma...

Survivor'da elenen isimden şok eden açıklama! İşte konsey sonrası ilk konuşma...

15.02.2017 - 06:48 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu hafta elenen Yiğit, konseyin ardından ilk kez konuştu. Survivor'dan elenmesinin ardındaki en büyük etkenin Volkan olduğunu açıklayan Yiğit, şampiyon olmasını istediği isimleri de açıkladı.

Survivorda elenen isimden şok eden açıklama İşte konsey sonrası ilk konuşma...

Survivor'da elenen isim belli oldu. Bu hafta yarışmaya veda eden isim Gönüllüler takımından Yiğit oldu. Yiğit'in son sözleri herkeste şok etkisi yarattı. 'Gözlerine baktığım zaman sinsilik gördüğüm insanlar var' diyen Yiğit yarışmadan elendiği için çok üzgün olduğunu da belirtti.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler Takımından beş aday SMS oylamsına çıktı. Erdi, Sadin, Yiğit, Gökhan ve Elif arasında yapılan SMS oylaması sonucunda en düşük oyu alarak yarışmaya veda eden isim Yiğit oldu.

YİĞİT KONSEYİN ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU!

Benim elenmemdeki en büyük etken Volkan. Çünkü Erdi ve Eser hakkında, ben bu adamlarla yapamam diyip, daha sonra onlarla beraber kulis yaptıktan sonra benim ismim potaya çıktı. En büyük etkenlerden birisi Volkan. Volkan benim adımı vererek performansımın düşük olduğunu söyledi.

Erdi hiçbir şey yapmayan bir insan. Sadin'in de performans olarak yavaş kaldığını düşünüyorum. Volkan umarım yaptığı kulisten pişman olmaz. Finale bazı isimlerin kalmasını isterim. Gökhan, Ogeday ve Elif'in finale gitmesini gönülden isterim.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI AÇIKLADI: ARTIK DOKUNULMAZLIK OYUNLARINDA...

Oyunlarla ilgili bir yenilik var. Dokunulmazlık oyunları çok kritik oldukları için. Kaybeden takımdan bir kişinin gitme ihtimali çok yüksek olduğu için bundan sonra dokunulmazlık oyunları üçüncü tura kaldığı zaman en iyiler oynayacak ama üç değil beş olan kazanacak. Oyun eğer 1-1'e geldiyse.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Survivor'da en çok oyun alarak haftanın birincisi olan erkek yarışmacı Sedat oldu. İkinci isim ise Eser West oldu.

Kızlarda birinci olan isim Pınar. İkinci olan isim ise Sema oldu. Kazanan yarışmacılar adalarında kahve ve kurabiye yiyebilecekler.

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit, sabırlı ve sınırlı biri. Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatmıştı.

Yazarlar