Tatil İstanbul trafiğinden kurtulmanın en kolay yolu

İstanbul trafiğinden kurtulmanın en kolay yolu

20.06.2012 - 16:09 | Son Güncellenme:

Trafik çilesinden kurtulmanın en kolay yolu ise hafta sonlarını trafiğin olmadığı yerlerde değerlendirmek!

İstanbul trafiğinden kurtulmanın en kolay yolu

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü veHaliç köprülerinde 3 ay sürecek olan bakım çalışması başladı. İstanbul ulaşımının ana arterleri üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde asfaltlama çalışması başlatılıyor. Gece yarısında başlayan çalışmalarda gişeler çıkışında köprü yolu kademeli olarak trafiğe kapatıldı. Çalışmaların başlaması ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yoğun trafik oluştu. Yoğun trafikte ilerlemeye çalışan sürücüler ise duruma tepkili. İstanbul trafiğinin felç olacağını söyleyen sürücüler, "Bu saatte bu kadar trafik varsa tek şeride düştüğünde daha kötü olur. İstanbul trafiğinin çilesi bitmez." dedi.

Bu çileden kurtulmanın en kolay yolu ise hafta sonlarını trafiğin olmadığı yerlerde değerlendirmek!



Adalar turları bunun için biçilmiş kaftan Çam ormanları, kır kahveleri ve faytonlarıyla İstanbul’un yanıbaşında bambaşka bir dünya Adaların İstanbul’a hem en uzak, hem de en büyüğü olan Büyükada, vapurdan iner inmez tarihi iskelesi ve büyük çarşı meydanıyla kucaklar sizi. Sol tarafa doğru adanın ünlü balık lokantaları uzanır. Anadolu Kulübü tesislerine uzanan sağ taraftaki yolda çay bahçeleri ve balıkçı barınağı yer alır.

Faytoncuların bulunduğu meydanda bisiklet kiralama yerleri de vardır.

Yürümek isteyenlere:

Ağer adayı yudum yudum koklamak istiyorsanız, 23 Nisan caddesinden başladığınız motorlu araç trafiğinden uzak yürüyüşünüzde belki zaman zaman faytonların nazik zil sesleri uyaracaktır