Oyun Angry Birds'ten Mars'a Özel Yeni Oyun

Angry Birds'ten Mars'a Özel Yeni Oyun

07.08.2012 - 10:25 | Son Güncellenme:

Angry Birds, NASA'nın Mars'a yolladığı Curiosity Rover robotunun başarılı bir iniş yapmasını duyurduğu bu yeni bölümlerle kutluyor.

Angry Birdsten Marsa Özel Yeni Oyun

Yolculuğuna ilk olarak mobil platformlarda başlayan Angry Birds kısa sürede elde ettiği başarı ile dikkatleri üzerine çekti. Beklentilerin de üzerinde bir ilgi gören yapım, bilgisayar ve Facebook versiyonlarını da duyurarak daha fazla kişiye hitap etmeye başladı.

Haberin Devamı

Gerek kurgusu gerek eğlenceli grafikleriyle öne çıkmayı başaran kızgın kuşların yapımcısı Rovio ise gelen tepkilerden oldukça memnun. Hal böyleyken benzeri bir başarıyı arzulayan yetkililer bu kapsamda Amazing Alex ile karşımıza çıktılar. Yine fizik kurallarının geçerli olduğu oyun hazırlayan ekip diğer taraftan konsol hazırlıklarını devam ettiriyor.

Ek olarak işleri tersine çeviren firma domuzların intikamını konu edinen yeni Angry Birds'ü hazırlarken benzeri bir haber bugün geldi. Zira gün içerisinde NASA'nın Mars'a yolladığı Curiosity Rover araştırma robotunun başarılı bir iniş yapması Angry Birds cephesinde de kutlanıyor.

Yayınlanan videoda NASA'nın yaklaşık 563 milyon 200 bin kilometre yol katederek hedefe ulaşan robotu gezegenden ilk görüntüleri aktarırken aniden beliren kuş gölgesi dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Rovio tarafından yapılan açıklamaya göre Space sürümüne 20 yeni bölüm ekleyen şirket kızıl gezegen macerasının başladığını müjedeliyor. Üstelik tüm oyunları 3 yıldız ile geçmeniz durumunda ek olarak 10 adet yeni bölüm oynama hakkı kazanıyorsunuz.

Üstelik uzun zamandır bahsi geçen turuncu kuş ilgili güncelleme ile görücüye çıkarken uzay yumurtaları ve yerçekimi faktörleri etken olmaya devam ediyor. Böylelikle gündeme dair olaydan kendisine pay çıkaran Angry Birds bakalım kullanıcıların beğenisini toplayabilecek mi.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar