Teknoloji Apple, YouTube'ta HomePod ile ilgili üç yeni eğitici video paylaştı

Apple, YouTube'ta HomePod ile ilgili üç yeni eğitici video paylaştı

13.02.2018 - 15:48 | Son Güncellenme:

HomePod'un piyasaya sürülmesinden sonra, Apple, akıllı hoparlör için üç yeni öğretici video yayınladı. Kullanıcının Siri'yi kullanarak müzik çalması, HomePod'un dokunmatik denetimlerini kullanması ve HomePod ayarlarının değiştirilmesi gibi özelliklerin olduğu videolar Apple'ın YouTube kanalında yayında.

Apple, YouTubeta HomePod ile ilgili üç yeni eğitici video paylaştı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın HomePod adlı hoparlörü geçtiğimiz hafta ABD, Birleşik Krallık ve Avustralya’da satışa sunuldu. Cupertinolu şirket, kullanıcılara yeni cihazı nasıl kullanacaklarını göstermek için 3 yeni video yayınladı. Bu videolar Siri’nin nasıl kullanılacağını, ayarların nasıl yapılacağını ve dokunmatik kontrollerin nasıl kullanılacağını anlatıyor.

Her öğretici video yaklaşık bir dakika sürüyor. Açıklamada Apple, ek HomePod dokümantasyonu bulmak için yararlı olabilecek ilgili destek belgelerini bağlantılandırmış.

Apple'ın Kasım ayında yayınlanan YouTube destek kanalı, Apple'ın kullanıcılara iPhone'larını, iPad'lerini, Mac'lerini ve diğer cihazlarını kullanma konusunda ipuçları veren öğretici videoları paylaştığı yer.

Haberin Devamı

Apple, geçmişte yeni HomePod videolarıyla birlikte, 3D Touch, iCloud yedeklemeleri, videoları düzenleme, e-posta gönderme, belge imzalama, ekran görüntüsü alma, fotoğrafları silme ve benzeri özelliklerle ilgili hızlı ipuçlarını paylaştı.

Yurt dışında 350 dolara satılan HomePod’un Türkiye satış fiyatı henüz belli değil.