Teknoloji Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık

Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık

25.08.2023 - 13:04 | Son Güncellenme:

İletişim platformu BiP, global bir dijital operatör olan VEON’un Banglalink iştirakiyle stratejik ortaklık gerçekleştirdi.

Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık

Yapılan ortaklık kapsamında, Banglalink’in Bangladeş pazarındaki 40 milyondan fazla müşterisi iletişim deneyimini BiP ile dijitalleştirebilecek ve uygulamaya özel iletişim paketleri ve yerel servislere erişebilecek.

Haberin Devamı

İş birliğinin sanal lansman etkinliği BiP CEO’su Gökhan Yüksektepe, VEON Group CEO’su Kaan Terzioğlu, Banglalink CEO’su Erik Aas ve Banglalink’in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Upanga Dutta’nın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte konuşan CEO Gökhan Yüksektepe, “BiP’in Bangladeş’teki kullanıcılar arasında popülerlik kazandığını görmek bizi heyecanlandırıyor. Amacımız, BiP’i kişiselleştirilmiş yerel deneyimler sunan küresel bir iletişim uygulaması haline getirmek. Bu global stratejimiz doğrultusunda Banglalink gibi önde gelen bir dijital operatörle ortaklık kurduk. Birlikte BiP’in Bangladeş’teki varlığını geliştireceğiz” dedi.

Banglalink CEO’su Erik Aas ise şunları söyledi: “Banglalink olarak, müşterilerimizin dinamik ihtiyaçlarını karşılamak için dijital hizmetlerimizi genişletmeye odaklandık. Dijital yayın uygulamamız Toffee ve pek çok hizmete tek yerden erişim sağlayan uygulamamız MyBL’nin başarısının ardından BiP ile yaptığımız iş birliği çok değerli. Bu anlaşmayı, dijital operatör stratejimiz ile Bangladeş’in gelişimine katkıda bulunma vizyonumuz doğrultusunda önemli bir adım olarak görüyoruz.”