Teknoloji Elon Musk'tan 'Tesla iflas etti' temalı 1 Nisan şakası

Elon Musk'tan 'Tesla iflas etti' temalı 1 Nisan şakası

02.04.2018 - 13:52 | Son Güncellenme:

Tesla ve Space X CEO'su Elon Musk, Twitter'dan Tesla'nın iflas ettiğine dair bir haber paylaşarak takipçilerine 1 Nisan şakası yaptı.

Elon Musktan Tesla iflas etti temalı 1 Nisan şakası

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Tesla'nın kurucusu ve CEO'su Elon Musk'ın iflasın eşiğinde olduğuna dair iddiaaları daha önce sizlere aktarmıştık. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in elektrikli otomobil üretim şirketi Tesla’nın kredi notunu düşürmesiyle şirketin hisseleri hızlı bir şekilde değer kaybına uğradı. Uzmanlar Tesla'nın birkaç ay içerisinde iflas edeceğini öngörüyordu.

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan önemli bir haber vereceğini duyurdu. Musk, attığı tweette "Tesla iflas etti" manşetiyle şunu paylaştı: "Sermaye toplamak için gerçekleştirdiği yoğun çabaların ardından, ki son çare olarak yoğun bir Paskalya Yumurtası satışı gerçekleştirmişti, Tesla'nın tamamen iflas ettiğini bildirmekten ötürü üzüntü duyuyoruz. Öylesine iflas etti ki, inanamazsınız."

Haberin Devamı

Musk, daha sonra şunu tweetledi: "Elon, bir Tesla Model 3 aracının önünde "Teslaquilla" şişeleri tarafından çevrilmiş ve kendinden geçmiş bir halde bulundu, yanaklarında kuruyan gözyaşlarının izlerini görmek mümkündü. Bu ileri görüşlü bir açıklama değil, çünkü, açıkçası, amacı ne olurdu? Mutlu yeni aylar!"