Oyun Dunyasi Epik Dövüş Oyununa Yeni Güzel

Epik Dövüş Oyununa Yeni Güzel

29.01.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

Tekken, serinin 7. oyunu ile Japonya‘da arcade salonlarında çıkışını yaptı. Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirilen ve benim en sevdiğim dövüş oyunlarından bir tanesi olan Tekken serisi EVO turnuvalarında heyecanla oynanıyor. Evo 2016‘ya daha oldukça uzun bir zaman var, ancak Evo youtube kanalından Tekken’e özel videolar gelmeye devam ediyor. Bu seferki video’da ise Nina‘yı görüyoruz. Ayrıca […]

Epik Dövüş Oyununa Yeni Güzel

Tekken, serinin 7. oyunu ile Japonya‘da arcade salonlarında çıkışını yaptı. Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirilen ve benim en sevdiğim dövüş oyunlarından bir tanesi olan Tekken serisi EVO turnuvalarında heyecanla oynanıyor. Evo 2016‘ya daha oldukça uzun bir zaman var, ancak Evo youtube kanalından Tekken’e özel videolar gelmeye devam ediyor. Bu seferki video’da ise Nina‘yı görüyoruz.

Haberin Devamı

Ayrıca oyun Unreal Engine 4 ile geliştirildiğinden her Tekken’de olduğu gibi bu seferde oyun bize görsel bir şölen sunuyor. Tekken 7: Fated Retribution 2016 içerisinde PS4 için özel (Exclusive) olarak çıkacak. Epik dövüş oyununun yeni güzeline ait video burada!