Teknoloji Microsoft Xbox One S Çıktı

Microsoft Xbox One S Çıktı

03.08.2016 - 18:01 | Son Güncellenme:

Microsoft uzun zamandır beklenen yeni oyun konsolu Xbox One S’i dün resmen çıkardı ve büyük tartışmalara son noktayı koydu.

Microsoft Xbox One S Çıktı

Microsoft ilk olarak E3 fuarında gösterdiği konsolu bugün satışa çıkardı ve genel fikir Xbox One S aslında Xbox One’ın olması gerektiği şey olarak karşımız çıktı. 3 yıl önce çıkan Xbox One başarılı olamamıştı ve 3 yıl içerisinde gelişen teknoloji ile konsol daha küçük, daha hızlı ve daha iyi bir hale geldi. Genellikle çıkarılan bu tarz yeni versiyon konsollar ortama yeni bir hava getirir ve Xbox One S bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapmış gibi duruyor.

Haberin Devamı
İstediğini Başaramadı

Xbox One’ın hedefi bir oyun konsolundan çok bir eğlence sistemi olmaktı. Oyun oynayabildiğiniz, kablo televizyon yayınlarını izleyebildiğiniz bir eğlence merkezi olmayı amaçlayan konsol ne yazık ki hiçbirini başaramadı.

Xbox One S depolama alanı tercihine göre 299, 349 ve 399 dolar fiyat etiketine sahip. Bünyesinde HDR, 4K Ultra HD Blu-ray ve 4K canlı video yayını desteği var. Orijinal Xbox One’dan %40 daha küçük. Evet konsolun 4K desteği var ancak bu destek 4K oyunu kapsamıyor. 4K oyun desteği şuanda Project Scorpio adıyla anılan ve önümüzdeki sene çıkacak olan konsol ile gelecek.