Teknoloji Snapdragon 820, Bir Süre Samsung’a Özel Kalabilir

Snapdragon 820, Bir Süre Samsung’a Özel Kalabilir

17.12.2015 - 10:44 | Son Güncellenme:

Qualcomm'un en yeni yonga seti konumunda yer alan Snapdragon 820, iddialara göre ilk aşamada sadece Samsung'un cihazlarında kullanılacak... Yeni bir sürpriz gelişme ile karşı karşıyayız. Bundan önce Galaxy S7 modelinde...

Snapdragon 820, Bir Süre Samsung’a Özel Kalabilir

Qualcomm'un en yeni yonga seti konumunda yer alan Snapdragon 820, iddialara göre ilk aşamada sadece Samsung'un cihazlarında kullanılacak... Yeni bir sürpriz gelişme ile karşı karşıyayız. Bundan önce Galaxy S7 modelinde Exynos 8890 yonga setini kullanacağı söylenen Samsung'un aslında yeni amiral gemi modelini iki farklı varyasyon olacak şekilde geliştirmekte olduğu iddia edildi. Belirtilenlere göre Güney Kore merkezli teknoloji devi, S7 için Qualcomm ile çalışacak ve ortak çalışmanın meyvesi olarak da Snapdragon 820 yonga setine sahip bir Galaxy S7 modelini ortaya koyacak. Gelelim işin en ilginç yanına.

Haberin Devamı

Çin merkezli kaynaklar, Samsung ve Qualcomm arasındaki anlaşmanın aslında biraz özel olduğunu söylüyor. Zira 2016'nın ilk çeyreğinde Snapdragon 820'nin kullanıldığı tek akıllı telefon Galaxy S7 olabilir. Mobil sektörde bir adım önde olmayı planlayan Samsung'un merakla beklenen Snapdragon 820 için bu tarz bir strateji izlemesi açıkçası mümkün gözüyor. Zira rakiplerinden az bir süre de olsa sıyrılmak isteyen firma, uygulayacağı politika ile Snapdragon 820'li bir telefon satın almak isteyenlerin tek çaresi konumuna erişebilir.