Teknoloji Surface Book 2 İddiaları Güçleniyor

Surface Book 2 İddiaları Güçleniyor

05.08.2016 - 17:37 | Son Güncellenme:

Microsoft, başarı sağladığı ürünlerinin yenisini geliştirmeye devam ediyor. Firmanın en yeni göz bebeği ise Surface Book 2 olacak…

Surface Book 2 İddiaları Güçleniyor

Bu zamana kadar karşımıza birbirinden başarılı ürünler ile çıkmış olan Microsoft, elbette geliştirdiği yazılımları ile tanınan bir şirket oldu. Özellikle geçtiğimiz yılın sonlarına doğru sunduğu Windows 10 işletim sistemi ile beraber epey beğeni toplayan ve Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 sistemlerine lisanslı bir şekilde sahip olanlara ücretsiz yükseltme hakkı tanıması ile gönüllerde taht kuran şirket, şimdi ise yeni donanım ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Bir süredir Surface Phone adında phablet kategorisine hitap eden bir telefon hazırladığı iddia edilen şirketin bir yandan da Surface Book 2 için kolları sıvadığı belirtiliyor. Kapalı kapılar ardında yeni tablet – dizüstü modelini geliştirmeye devam eden Microsoft, üstün özellikler ile birlikte yeni cihazını çok yakında duyurabilir.

Haberin Devamı
Surface Pro 5 de Yolda

Şu anda geliştirilme sürecinde olan sadece Surface Book 2 değil. İddialara göre Microsoft, aynı zamanda Surface Pro 5 modeli üzerinde de çalışıyor. Son sürat yeni cihazlarını geliştirmeye devam eden yazılım devi, işler yolunda gider ise çok yakın bir zamanda ürünlerini resmi olarak tanıtmış olacak.

2016 Yılı Bitmeden Bizlerle

İddialara göre geliştirilme sürecinde olan her iki yeni ürün de yıl bitmeden satışa sunulacak. Surface Pro 5’in bu yıl içerisinde geleceğine kesin gözüyle bakılsa da Book 2’nin gecikme ihtimalinin olduğunu da belirtelim. Bu konuda paylaşılan bilgilerde çok daha iyi bir cihazın geliştirilmesi için sürecin Microsoft tarafından uzatılabileceği bildirilmekte.