Oyun Dunyasi Yerli Frankenstein İle Tanışın

Yerli Frankenstein İle Tanışın

27.03.2015 - 17:17 | Son Güncellenme:

Günden güne artan Türkçe yapımların arasına, bu sefer Frankenstein: Master of Death isimli eğlenceli bir puzzle-adventure oyunu katılıyor. 9 Mart tarihinden itibaren Jetdogs Studios ve Fineway Studios tarafından geliştirilip piyasaya çıkan oyun, bol bol bulmaca ve yanına da macera eklemeyi eksik etmiyor. Oyunun hikayesi bizleri Victor Frankenstein ile tanışıtırıyor.

Yerli Frankenstein İle Tanışın

Günden güne artan Türkçe yapımların arasına, bu sefer Frankenstein: Master of Death isimli eğlenceli bir puzzle-adventure oyunu katılıyor.

9 Mart tarihinden itibaren Jetdogs Studios ve Fineway Studios tarafından geliştirilip piyasaya çıkan oyun, bol bol bulmaca ve yanına da macera eklemeyi eksik etmiyor. Oyunun hikayesi bizleri Victor Frankenstein ile tanışıtırıyor. Ölümü yenmeyi başaran Victor, ölüm ve yaşan arasındaki dengeyi altüst ettiği için hiçbir şey planladığı gibi gitmiyor.

Oyun, Crewals ekibinin çalışması sayesinde tamamen Türkçe olarak Steam üzerinden sadece 16 TL’ye satın alınabiliyor. Ayrıca Crewals ekibinin verdiği bilgiye göre oyunun satışlarında artış olursa, diğer Bigfish oyunları için de çeviri çalışmaları yapılabilir.