Gündem TEM’de zincirleme kaza

TEM’de zincirleme kaza

12.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

TEM Otoyolu’nun Selimpaşa mevkiinde dün yoğun tipi nedeniyle 18 araç birbirine girdi.

TEM’de zincirleme kaza

Edirne istikametinde tüm şeritlerin uzun süre kapanmasına neden olan zincirleme kazada 1 kişi hayatının kaybederken 10 kişi yaralandı.
Sabah saatlerinde meydana gelen kazada, aralarında TIR’ların da bulunduğu 18 araç birbirine girdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Seyir halindeyken TIR’a arkadan çarpan bir otomobildeki sürücü Mahmut Kurt ise hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılan Kurt’un cenazesi ambulansla Büyükçekmece Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Otoyolun Edirne yönü ise uzun süre trafiğe kapandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken araçların yoldan çekilme işlemleri için itfaiye ve çekici ekipleri uzun süre uğraş verdi.

Haberin Devamı

Yol çilesi bitmedi

- Ankara-Aksaray karayolunda yolcu otobüsünün buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole devrilmesi sonucu Suriye uyruklu Hüseyin Haşmen Sait (20) öldü, sürücü ile birlikte 27 kişi yaralandı.
- Samsun’un Havza ilçesinde inşaat malzemesi yüklü bir TIR Hayrettin Köroğlu yönetimindeki otomobilin üzerine devrildi, beş kişi yaralandı.
- Muş, Bitlis, Van ve Hakkari’de 304 köy, 43 mahalle, 181 mezra yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.
- Ankara-Kırıkkale karayolunda seyreden binlerce araç, buzlu yolda kayma nedeniyle hasarlı kazalara neden oldu, trafik kontrollü sağlandı.
- Burdur-Antalya karayolunda çok sayıda vatandaş mahsur kaldı.