Gündem Teneke kutuların içinden hint keneviri çıktı

Teneke kutuların içinden hint keneviri çıktı

12.01.2018 - 12:28 | Son Güncellenme:

İstanbul Bahçelievler’de kontrol amaçlı uygulama yapan ekipler şüphe üzerine durdurup arama yaptıkları bir aracın içerisinde bulunan zeytin tenekelerinde 42 kilo hint keneveri ele geçirdi. Aracın sahibini gözaltına alan polis, uyuşturucunun alındığı ve teslim edileceği adres üzerindeki çalışması devam ediyor.

Teneke kutuların içinden hint keneviri çıktı

Bahçelievler Yenibosna’da, şüpheli araçlar üzerinde uygulama yapan ekipler geçtiğimiz hafta sonu şüpheli olarak değerlendirdikleri bir aracı durdurup içerisinde arama yaptılar.

Haberin Devamı

Arama yapılan aracın bagaj kısmında yapılan incelemede, 2 koli içerisinde zeytin tenekeleri olduğu görüldü. Ancak polis tenekelerin ağırlığından ve kapak kısmının kapatılış şeklinden şüphelendi. Normalinden hafif olan ve kapak kısmı yapıştırılmış olduğu görülen teneke kutuların kapaklarını açan polis, tenekelerin içerisine yerleştirilmiş otlar olduğunu olduğunu gördü.

Yapılan incelemede otların hint keneviri olduğunu tespit eden ekipler, araç sürücüsü M.E.T.'yi gözaltına aldı. Kolilerde bulunan 8 teneke içerisindeki 42 kilo 50 gram uyuşturucuya el koyan polis, emniyete götürüp sorguya aldığı araç sürücüsü M.E.T.'nin verdiği bilgi doğrultusunda uyuşturucunun alındığı ve teslim edileceği adres üzerindeki çalışmalarını sürdürürken mahkemeye sevk edilen araç sürücüsü tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı