The Others Arıkan yoğun bakımda

Arıkan yoğun bakımda

02.04.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Söz Fato'da programının konu mankeni yoğun bakımda noterle görüştü

Arıkan yoğun bakımda

SÖZ Fato'da programının yapımcısı Fatma Girik'in tacizci doktor Korkut Alkan'ı konu edindiği programda konu mankeni olarak gündeme gelen ve önceki gün intihara kalkışan Şule Arıkan'ın (18) sağlık durumu iyiye gidiyor. Alman Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan Arıkan'ın intihar nedeni henüz belirlenemedi.
Anestezi ve Reanimasyon uzmanı doktor Sevda Kızılırmak, Arıkan'ın tam şuuru kapanmak üzere iken Şişli Etfal Hastanesi'nden Alman Hastanesi'ne getirildiğini vurgulayarak, "Şu an durumu iyi ancak, yoğun bakımda. Şişli Etfal'de yapılan tedaviyi yeterli buluyoruz. Midesi yıkanıp aktif kömür tedavisi yapıldı" dedi.
Kızılırmak, ayrıca Arıkan'ın ikisi ağrı kesici biri sakinleştirici olmak üzere 60 Lanoxyl, 20 Sibelium ve 20 tane de Insomin içtiğini söyledi. 100 hap içen Arıkan'ın 24 saat yoğun bakımda kalacağını belirten Dr. Kızılırmak, Arıkan için toplanıp bir durum değerlendirmesi yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Korumaları sık sık hastanede görülen Eran Tapan'ın, Arıkan'ın tüm hastane masraflarını karşılayacağı bildirildi. Tapan'ın ayrıca Arıkan'ın avukatının azledilmesini istediği ileri sürüldü. Dün öğleden sonra Arıkan'ın eniştesiyle birlikte hastaneye gelen noter, Arıkan'la bir süre görüştü. Görüşmenin, avukatın azledilmesiyle ilgili olduğu kaydedildi.