Teknoloji Türk Telekom Prime kahve festivaline özel avantajlar sunuyor

Türk Telekom Prime kahve festivaline özel avantajlar sunuyor

21.09.2017 - 13:34 | Son Güncellenme:

Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival'ine katılmak isteyen Türk Telekom Prime üyeleri, çok özel avantajlardan faydalanacak. Kullanıcılar festival biletlerini yüzde 50 indirimle alabilecek.

Türk Telekom Prime kahve festivaline özel avantajlar sunuyor

21-24 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta kahve keyfi ve eğlenceyi bir araya getiren festival kapsamında, Türk Telekom Prime müşterileri, biletlerini yüzde 50 indirimle alabilecek. Bununla birlikte diğer katılımcılarla birlikte Türk Telekom Prime Lounge’daki ikram ve özel hediyelerle unutulmaz bir deneyim yaşama şansını elde edecek.

Haberin Devamı

Etkinlik kapsamında kurulan deneyim alanında Türk Telekom’un platform özellikli dijital klavyesi TAMBU’yu keşfetme fırsatına sahip olacak olan katılımcılar, organizasyonun ana sahnesi olan İstanbul Coffee Festival Sahnesi’nde birbirinden özel müzik performanslarıyla eğlencenin tadına varacaklar.

İstanbul Coffee Festival Sahnesi’nde kahve tadını müzikle buluşturacak olan isimler arasında, Deniz Tekin, Sufle, Emir Ersoy, Kalben, Gökcan Sanlıman, Bülent Ortaçgil ve Gripin yer alacak.