TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (31 Ocak Perşembe)

Bu akşam hangi diziler var? (31 Ocak Perşembe)

31.01.2013 - 10:31 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (31 Ocak Perşembe)

Bu akşam hangi diziler var (31 Ocak Perşembe)

İntikam

Haberin Devamı

Dizi - 31.01.2013 - 20:00

Yağmur’un yeni hedefi onu, babasının katil ve hırsız olduğuna inandıran zengin psikiyatr Ayşe Ceylan’dır. Kimsesiz çocuklar için Arsoy Vakfı ile ortak rehabilitasyon çalışması yapan Ayşe Ceylan, Şahika ile bu projeyi açıklayacak bir toplantı düzenler. Ancak proje sunumu başladığında bir anda ortalık karışır...

Umutsuz Ev Kadınları
Dizi - 31.01.2013 - 22:30
Nermin, kocasına kurulan komplodan sonra polise gitmeye karar verir. Onu durduramayacaklarını anlayan Cahide ve Arzu, Nermin’i öldürmeye kalkışır.
Pis Yedili
Dizi - 31.01.2013 - 22:30
İstanbul’un varoş mahallelerinden birindeki yoksul öğrencilerin okuduğu devlet lisesi, çıkan yangın sonucu kül olur. Milli Eğitim’deki idealist danışman Filiz Hanım, öğrencileri tıklım tıkış diğer ilçe liselerine yerleştirir ama yedi öğrenciye gidecekleri bir okul bulamaz.Tek seçenek, ilçe sınırları içindeki zenginlerin ve yüksek bürokratların çocuklarının okuduğu Özel Girişim Koleji gibi gözükmektedir. Filiz Hanım bu yedi öğrenci için okulun kapısını çaldığında terslenir. Ama pes etmez ve zorla da olsa yedi fakir öğrencinin zenginlerin okuduğu bu koleje kabul edilmelerini sağlar.Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan, bu öğrencilerin not ortalamalarını düşüreceği endişesiyle onları istemez. Ancak altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa’nın ve Filiz Öğretmen'in destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatı değişmeye başlar.Mahallenin haytaları, zengin ailelerin çocuklarıyla aynı çatı altında buluşunca çatışmalar da başlar. Çünkü okulun yedi yeni öğrencisi tam bir Pis Yedili çetesi gibidir. Her birinin de lakapları vardır. Bayrampaşalı, Orço, Pc ve Trafo lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı nedeniyle Cimbom, esmerliği yüzünden Kara Biber, her işe karışması nedeniyle adı Salça’ya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üstüne getirir.Okulun modern ve çağdaş yapısı alıştıkları bir şey değildir ama hem uyum hem de uyumsuzlukla dolu günler içerisinde yeni yuvalarını sahipleneceklerdir. Burada aşık olacaklar, burada dövüşecekler ve burada başaracaklardır.
Kurtlar Vadisi Pusu
Dizi - 31.01.2013 - 20:00
Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta:Maskeli, Abdülhey’e yüzünü gösterir. Abdülhey, Maskeli’nin Polat olduğunu anlayınca ne yapacak?Çatışma sırasında vurulan Pusat, kurtulabilecek mi?Eski Aksaçlı himaye altına alınır. Peki, kim tarafından korunacak?Sencer, Kırmızı Kitap’ı ele geçirir. Parçalarını birleştirdikleri Kırmızı Kitap’ın içindeki sırları çözmeye çalışır. Sencer’in bundan sonraki adımı ne olacak?Durumu gittikçe kötüleşen Polat, bir de kendiyle girdiği sınavı atlatabilecek mi? Leyla, Polat’ı ameliyat olması için nasıl ikna edecek?