Vitrin Milenyuma zayıf girin

Milenyuma zayıf girin

23.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Milenyuma zayıf girin

Milenyuma zayıf girin


Selçuk Metin

Damak tadından vazgeçmeden zayıflamak isteyenler için geliştirilen ve Avrupa'da büyük rağbet gören Weider Victory Protein artık Türkiye'de...

Milenyuma zayıf girin
Genç yaşlı tüm insanların en büyük sorunlarından biridir şişmanlık. Özellikle kadınlar için önemli bir sorun olan kilo derdinden kurtulmanın ise birçok yolu vardır. Diyet yapmak istemeyen insanlar ise genellikle haplarla zayıflama yolunu tercih ederler; ancak bu yol da zaman zaman çeşitli rahatsızlıklara yol açar. Türkiye'ye yeni gelen bir ürün olan Weider Victory Protein ise diyet yapmadan zayıflamak isteyenler için güzel bir seçenek.
Detay Tanıtım Pazarlama tarafından yurdumuza getirilen bu ürün, tatsız tutsuz yiyeceklerle rejim yapmak yerine damak tadını da ön plana çıkararak kilo sorunu olanlara sunuluyor. Amerikalı bilim adamlarınca geliştirilen ve hiçbir yan etkisi bulunmayan ürün, yiyeceklere karıştırılarak kullanılıyor. Amerika'nın gıda alanında en zor alınan devlet izini olan FDA onaylı bu ürün, Avrupa ülkelerinde de büyük talep görüyor.
Sebze ve yumurta proteini olmak üzere iki çeşidi bulunan Weider Victory, günde üç öğün ve ikişer ölçek kullanılması halinde bir ay içinde 8 - 10 kilo verdiriyor. Ürünü Türkiye'ye getiren Detay Tanıtım Pazarlama'nın sahibi Nursel Abay, amaçlarının zayıflamak isteyenlerin bilimsel yolları tercih etmelerini sağlamak olduğunu belirtiyor. Oldukça ağır diyet programlarıyla kilo veren insanların damak zevklerinden vazgeçmek zorunda kaldıklarını söyleyen Abay, "Biz insanların kilo verirken mutlu olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu yüzden süt, meyve salatası, yoğurt gibi yiyeceklere karıştırılarak kullanılan bu ürünü getirdik," diyor.
Weider Victory'nin vücutta bulunan yağları enerjiye çevirirek yakılmasını sağladığını söyleyen Abay, "Oldukça ağır rejimler yaparak, daha doğrusu bir şey yemeden zayıflayan insanlar vücudun ihtiyacı olan proteini karşılayamıyor ve oldukça sağlıksız bir şekilde kilo veriyorlar. Oysa Weider Victory insan bünyesinin tüm protein ihtiyacını karşılayarak sağlıklı bir zayıflama yöntemi sunuyor," diyor.
Sebze proteini 21, yumurta proteini ise 24 milyondan satışa sunulurken bu ürüne sahip olmak isteyenler telefonla sipariş veriyorlar ve Weider Victory, İstanbul içindekilere bir, İstanbul dışındakilere de iki gün içinde ulaştırılıyor. İnsan bünyesinin vücuttan en kolay suyu attığını belirten Nursel Abay, "Oldukça yoğun rejim programları uygulayan insanlar bir ayda 14 - 15 kilo veriyorsa bu kiloların ancak iki, üç kilosu yağ oluyor. Çünkü bu insanlar diyet yaptıkları süre içinde çok az yemek yiyorlar ve vücut kendi ihtiyacı olan proteini karşılayamadığı gibi, depoladığı yağları da saklıyor. Ve insanların tüm bu çabaları boşuna gidiyor," diyor.
Sporcuların da çok tercih ettiği Weider Victory, sıfır kolesterol ve sıfır yağ oranıyla enerji artırma ve hastalıklardan korunmaya karşı da bir hayli etkili. Vücudun kalori oranının dengelenmesinde ve açlık hissini yok ederek insanların kendilerini tok hissetmesinde önemli rol oynayan ürün, istenildiği takdirde puding olarak da tüketilebiliyor. Son dönemde oldukça rağbet edilen yöntemlerden biri olan zayıflama çaylarıyla rejim yoluna gitmenin yanlış olduğunu da belirten Detay Tanıtım'ın sahibi Nursel Abay, "İnsanlar bu çayları içerek bağırsaklarının daha iyi ve hızlı çalışmasını sağlıyorlar. Bitkisel çaylarla vücuttaki suyu daha hızlı atıyorlar, ancak insan bünyesinin ihtiyacı olan proteini karşılayacak olan yağlardan bir türlü kurtulamıyorlar ve vücut sadece doldur boşalt yapıyor," diyor.