Teknoloji WhatsApp Sesli Arama, Windows Phone’a Geldi!

WhatsApp Sesli Arama, Windows Phone’a Geldi!

24.06.2015 - 17:06 | Son Güncellenme:

WhatsApp' ın Android ve ardından IOS platformları için sunduğu sesli arama özelliği Windows Phone platformuna da geldi. İşte detaylar... İlk olarak Android kullanıcılarına Beta olarak sunulan WhatsApp üzerinden sesli arama...

WhatsApp Sesli Arama, Windows Phone’a Geldi

WhatsApp' ın Android ve ardından IOS platformları için sunduğu sesli arama özelliği Windows Phone platformuna da geldi. İşte detaylar... İlk olarak Android kullanıcılarına Beta olarak sunulan WhatsApp üzerinden sesli arama özelliği, WhatsApp kullanıcılarının oldukça ilgisini çekmiş, tam sürümün Android için yayınlanmasından kısa bir süre sonra da iOS kullanıcıları için sesli arama özelliği aktif hale gelmişti.

Haberin Devamı

Her ne kadar stabil çalışma halinden ödün vermeyen bir işletim sistemi olsa da Windows Phone platformu, güncellemeler açısından hala diğer platformların gerisinde kalıyor. Android ve iOS kullanıcılarının bir süredir kullandığı ve alıştığı sesli arama özelliği, nihayet WhatsApp'a bugün gelen bir güncelleme ile birlikte Windows Phone kullanıcıları için de kullanılabilir bir hale geldi. Böylece WhatsApp sesli görüşme BlackBerry'de dahil, bütün platformlar için kullanılabilir bir hale geldi. Ayrıca platform farketmeksizin, kullanıcıların birbiriyle sesli görüşme yapabilmeleri de mümkün. WP kullanıcısıysanız, WhatsApp'ın en son güncellemesine sahip sürüme buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Murat Eyn'in diğer haberleri için buraya tıklayabilirsiniz.