Teknoloji WhatsApp Web Windows ve Mac için Kullanılabilir

WhatsApp Web Windows ve Mac için Kullanılabilir

11.05.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

WhatsApp mobil uygulaması WhatsApp Web ile PC’de de kullanılmaya başlanmıştı. Artık hem Windows hem de Mac’ler için bu uygulamayı kullanabiliyoruz.

WhatsApp Web Windows ve Mac için Kullanılabilir

Mark Zuckerberg‘in 19 milyar dolar gibi rekor bir ücretle satın aldığı WhatsApp kendi ekosistemi içine en başarılı uygulamalardan birisi. Son rakamlara göre 750 milyon kişi tarafından etkin bir biçimde kullanılmaya başlanan WhtasApp uygulaması bununla da yetinemeyip WhatsApp Web ile bilgisayarlarımıza da girmişti.

Haberin Devamı
WhatsApp Web Nasıl Çalışıyor?

WhatsApp bilgisayar uygulaması atık hem Windows hem de Mac PC’ler için kullanılabilir hale geldi. Bunu yapmak için WhatsApp uygulamanızı açarak sağ üstte köşede bulunan 3 noktaya tıklıyoruz ve açılan menüden Whatsapp Web seçeneğine tıklıyoruz.

Daha sonra PC ya da Mac’ten web.whatsapp.com adresine giriyoruz ve sayfada gördüğümüz kodu telefonumuzun kamerasına taratıyoruz. İşte artık WhatsApp bilgisyarımızda.

Birçok kullanıcının bunu bilgisayarında kullandığını biliyoruz ama bilmeyenler için bu işlemin nasıl yapıldığını tekrardan hatırlatmak istedik. Mark Zuckerberg Mac kullanıcılarının FaceTime programına sıkışıp kalmasını istemediği ve Apple ile de arasını iyi tutmak için böyle bir güncellemeye gitmiş olabilir. Önümüzdeki dönemde WhatsApp nasıl değişikliklere uğrayacak hep birlikte göreceğiz…

Facebook Haberleri Sansürleniyor Mu? facebook – silikon vadisi