Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Madonna’nın spor eğitmeni Michael King, yoga ve pilates hocalarına konferans vermek üzere İzmir’e geliyor. 5-6-7 Aralık’ta gerçekleşecek eğitim seminerleri, Swissôtel Grand Efes bünyesindeki Amrita Spa&Wellness stüdyolarında yapılacak.
Dünyaca ünlü uzmanın, eğitim semineri vermek için Amrita Spa&Wellness merkezini seçmesi, elbetteki tesadüf değil. Burası, her anlamda arınabileceğiniz bir yer... Hem zihinsel, hem bedensel, hem de ruhsal... İçeride, ruhunuzu saran pürüzsüz bir huzur ortamıyla karşılaşacaksınız. Kapıdan çıkışta ise, bedeninizdeki toksinlerden arınmış, vücudunuz sıkılaşmış, kan dolaşımınız hızlanmış, cildiniz parlamış, kendinizi çok daha zinde, sağlıklı ve enerjik hissediyor olacaksınız. Ayurveda terapileri Hindistan’dan kalkmış, ayağınıza gelmiş. Çok uzaklara gitmenize gerek yok, işte burada, İzmir’de yanıbaşımızda, Swiss’te...


Organik ürünlerle bakım yapılıyor
5.500 m2 alanda hizmet veren salonda, jakuziden buhar ve masaj odasına, hamamdan solaryuma, havuz jimnastiğinden thai masajına, hidroterapiden sıcak taş yatağa, açık ve kapalı havuzdan tenise kadar pek çok etkinliği bulabilmek mümkün. Bakımların tümü, uzman ve sertifikalı terapistler tarafından organik ve kimyasal koruyucu içermeyen ürünler kullanılarak, uluslararası spa standartları gözetilerek yapılıyor.
Amrita Spa’da faydalanabileceğiniz önemli bir terapi de Ayurveda Terapisi. MÖ 3000’li yıllara dayanan doğal iyileştirme sistemi, burada Hindistan’dan gelen uzmanlarca uygulanıyor.
Ayurveda anlayışına göre; sağlıklı bir bedene sahip olabilmek için, fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden aktif olabilmek gerekli. Ayurveda masajı, beden ve zihni bir bütün olarak ele alıyor. Masaj uygulaması sırasında bedenin kendini onarması, tazelemesi, yenilemesi, zihnin ise sakinleşip dinginleşmesi için, beden sistemlerine gerekli yaşam enerjisi sağlanıyor. Vücudunuzdaki birikmiş olan tüm olumsuz enerji temizlenip kaslar gevşetiliyor. Beden güçleniyor, böylece erken yaşlanma durduruluyor, kan dolaşımı hızlandırıldığı için ciltte kırışıklık oluşumu engelleniyor. Ayurvedik Masaj sırasında kullanılacak yağ karışımları kişiye özel hazırlanıyor. Vücudunuzda ağr›yan eklemleriniz varsa, bu bölgelere sizin istekleriniz doğrultusunda uygulama dikkate alınıyor. Ayurvedik Masaj’ın ayrıca uyku düzenleyici ve kas ağrılarını giderici özelliği de bulunuyor.
Gün ortası, stres başınızı aşmış, kendinizi yorgun, bitkin hissediyorsunuz fakat koşuşturmacaya devam etmek zorundasınız, “Ah bir masaj ne de iyi gelirdi... Ama nerede masaja ayıracak vakit?” diyorsanız... İşte tam size göre bir masaj odası var Amrita Spa’da. Nasıl mı? Kıyafetlerinizi hiç çıkarmadan, içinde, masaj silindirleri ve sıcak su olan, bir su yatağına uzanıyorsunuz, 20 dakikada stresinizi atmış, rahatlamış ve enerji toplamış olarak, günün kalan kısmına tam hız devam edebiliyorsunuz.
“Annemle Spa”da 1 gün”, ya da “Babamla Spa’da 1 gün” programları var; ne hoş ve ne eğlenceli olur... ‹lk fırsatta denemeyi düşünüyorum...


Kendinize iyi davranın
Burada Asya tedavileri ve Batı teknolojilerinin birleşmesinden ortaya çıkan, içsel enerjiyi dengelemeye yönelik, size çok iyi gelecek, terapi ve güzellik formüllerini bulacaksınız. Burada melekler var... Kanınızı harekete geçiren, cildinizi ferahlatan, dudaklarınızda tatlı bir tebessüm yaratan, hayata daha sevimli bakmanızı sağlayan, kendinizi özel hissettiren melekler... Bu çılgın telaş ve koşuşturmaca arasında, haydi kendinize bir iyilik yapın... Kendinize iyi davranın...

İzmir’de indirimler
- Mudo’da ünlü 7 gün indirimleri başladı;
%30, %40, %50
-Sarar’da 300 TL’lik alışverişe 100 TL hediye
- Uptown’dan %30 indirim fırsatı
- Ali Erez’de %20 indirim devam ediyor
- Desa’da ayakkabı alana deri ceket hediyel
- Steve Madden’de %50 indirim
- LTB’den 3 al, 2 öde
- Lumberjack’te %50 indirim fırsatı sürüyor
- Penti’den 3 al, 2 öde
- Batle’de Turkcelliye 2. üründe %50 indirim

Eğlence
- Lavanta Restaurant’ta fasıllı meyhane geceleri başladı
- Rox’ta her çarşamba Türkçe popu kaçırmayın
Haberiniz olsun
- Cinecity’de 17 Aralık’a kadar sinemaseverlere çekilişle, Hillside Su Otel’de haftasonu konaklama.
- Beymen’de, online alışverişlerde her hafta ayrı kampanyadan ve ücretsiz kargo imkanından faydalanın: Beymen.com
- Zeynep Korel’in Divaresse için özel olarak tasarladığı çanta koleksiyonunu kaçırmayın...
- Casper’dan avantajlı kampanya; notebook istiyorsanız tam zamanı...