Erkekleri kandırmayı seviyoruz ama her şeyin de bir sınırı var. Buradan karşı cinsi uyarıyorum: Lopez görünümlü muşmulalara dikkat!

Erkekleri kandırmayı seviyoruz ama her şeyin de bir sınırı var. Buradan karşı cinsi uyarıyorum: Jennifer Lopez görünümlü muşmulalara dikkat ediniz!

Hafta sonu beni en çok eğlendiren haberlerden biri ‘Jennifer Lopez’in poposunun pazara düşmesi’ydi. Okumamış olanlar saçmaladığımı zannedebilir. Hemen açıklayayım: Malumunuz Lopez üç konser için geçen hafta memleketimize geldi. Bizden epey memnun kalmış olacak ki İstanbul’dan bir ev bile satın aldı.
Ancak ne yazık ki konumuz ‘Jennifer Lopez ile komşu olmak ister misiniz?’ şeklinde antipatik bir SMS’le tanıtılan konut projesi değil. Konumuz popo! Dağılmayalım.
Efendim her ‘ünlü’ şeyin taklidini üretebilen güzide milletimiz hemen Jennifer Lopez’in en az kendisi kadar meşhur poposunun taklidini üretip ‘ikizlere takke’ sehpasında hanımlarımızın hizmetine sunmuş. Hâlâ neden bahsettiğimi anlamayanlar için açık açık yazayım: Lopez poposu görüntüsü veren arka tarafı süngerli külotlar satılıyormuş.
Haber eğlenceli ama etmeden duramıyorum kim giyecek bu külotları Allah aşkına?
Zaten hali hazırda süngerli sutyen diye gayet antipatik bir icat var. Giydiğinizde gözünüzün ve ellerinizin gayri ihtiyari olarak hep memelerinizde olduğu rahatsız bir şey. Ayrıca kazara biri memenizi ellese adam kanepe kolunu sıkmış gibi oluyor o ayrı.
Tüm bunlar yetmezmiş gibi şimdi popo versiyonu çıktı. Diyelim giydiniz ve karşınızdaki adamı Jennifer’ın akrabası (!) olduğunuza inandırdınız peki ya ‘takke çıkınca kel görününce’ ne yapacaksınız? Adam dipdiri süngere kanıp geldi de muşmula gibi popoyla karşılaşınca ne olacak?

Haberin Devamı

DERNEĞiMiZE BEKLERiM

Feyza Bayraktar yeme bozuklukları üzerine uzmanlaşmış bir psikolog. Benim de liseden arkadaşım. Harika bir işe imza attı ve yeme bozukluğu yaşayan insanların sorunlarına çözüm bulmak, onları bir araya getirebilmek için bir dernek kurdu.
Yeme Bozuklukları Destek Derneği henüz çok yeni. Ekim başında kuruldu, 35 üyemiz var. Ocak ayı gibi faaliyetlerimiz hızlanacak. Hastaların ve ailelerinin bilinçlendirileceği seminerler düzenleyeceğiz. Detaylı bilgi için www.yemebozuklugu.info adresinden Feyza’ya ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAZMAZSAM?ŞiŞERiM!

* Bazı mağazalarda daha içeri adımınızı atar atmaz yanınızda beliren ve adeta bir gölge (!) gibi sizi takip eden satış danışmanları var. Deli oluyorum. Reyonlar arasında kovalamaca oynamak zorunda mıyız? Bırakın biraz gezeyim, birkaç rafı karıştırayım yani ortama alışayım. Zaten ‘alıcı’ysam ben sizi bulurum. Değil mi?
* Kadınlar tuvaletine neredeyse bıyıkları terlemeye yüz tutmuş oğlunu sokmakta ısrar eden kadınları anlamıyorum. Hayır, sonra ileride “Bizim çocuk sorunlu mu acaba?” diye doktor doktor gezmek zorunda kalacaklar haberleri yok.
* Erkeklerin spor salonlarında alıştıklarından daha yüksek ağırlıkları kaldırabilen bir kadın gördüklerinde yanaşıp “Hangi besin takviyesini kullanıyorsun?” diye sohbet etmelerine hastayım. Biz kadınlar da yeterince çaba sarf edersek yüksek ağırlıklarla çalışabiliyoruz ve bunun için yan etkisi ‘bıyık çıkarmak’ olan ilaçları tüketmek zorunda değiliz.

Haberin Devamı