Gündem Yeni Gelin son bölümden sonra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin son bölümden sonra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

20.05.2017 - 12:19 | Son Güncellenme:

Yeni Gelin son bölümden sonr 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bozok konağında kaynanaların savaşı başlıyor! Yeni Gelin'de Hazar ve Bella çocukları olması için hastaneye gitti. Burada kendilerini şoke eden bir haber aldı, peki bu haber neydi? İki aşığın bebeği olacak mı yoksa olmayacak mı? Yeni Gelin'in 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Gelin son bölümden sonra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yeni Gelin son bölümüyle yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Yeni Gelin'in son bölümünde kahkaha tufanı bir an olsun eksik olmadı. Yeni Gelin'de Hazar ve Bella bir türlü çocuklarının olmamasını yerel yöntemler ile halledemeyince soluğu hastanede alır. Bütün konak kısır olduğunu düşündekleri Bella'nın üzerine gelmektedir. Hastanede Hazar'ında çocuk için ameliyat olması gerektiği ortaya çıkar. Yeni Gelin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

YENİ GELİN 11. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI.

Yeni Gelin'in bu haftaki son bölümünde Bella’yı uçurumun kenarından, onu yine oraya gönderen kişi kurtarır. Hazar, Bella’yı hurafelerden uzak tutmaya çalışsa da Bella’nın aklı bir kez çelinmiştir. Canla başla Ebe Durdu’nun direktiflerine uymaya kararlıdır. Hazar’sa çareyi doktorda aramaya karar verir.

YENİ GELİN 12. BÖLÜM FRAGMANI

Genç çift, doktora gittiğinde ikinci şoku yaşarlar. Çocuk sahibi olmak için Hazar’ın da tedavi görmesi gerekmektedir. Hazar, bunun kesinlikle konaktakiler tarafından duyulmasını istemez. Fakat Bozok Konağı’nda hiçbir şey saklı kalmadığından bu sır da kısa zamanda gün yüzüne çıkar.

Kalender, bir yandan oğluna üzülürken diğer yandan kızı için çırpınmaktadır. Çünkü Şirin, Dilan’ın şikayeti üzerine Baran’la birlikte nezarethanededir. Dilan, öcünü almak için bir fırsat bulmuştur fakat Baran, olaya müdahale eder. Şirin, kısa zamanda özgürlüğüne kavuşur.

Haberin Devamı

Türkmen’in aşk hayatı, Kamilla ve Kamil’in yuvalarını yıkma noktasına getirir. Kamilla, Türkmen’e yardım ettiğini sanarken kendi evliliğinin altını oymaktadır. Kamil, Kalender’in yardımıyla birlikte büyük bir yanılgıya sürüklenir.Tüm bunlar, kadınların gündemini değiştirmeye yetmez.

Onlar, Çukurtarla’nın peşindedir. Konaktakilere çaktırmadan tarlaya gidip keşif yaparlar, konağa gelip malzeme ararlar, canla başla çalışırlar. Ve sonunda emeklerinin karşılığını alırlar. Çukurtarla’nın hikmeti nihayet ortaya çıkmıştır.