Osmangazi Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını aldı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını aldı

04.04.2024 - 18:57 | Son Güncellenme:

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını aldı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını aldı

Yiğithan HÜYÜK/BURSA,(DHA)- BURSA'da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Osmangazi İlçe Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın mazbatasını alarak göreve başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Osmangazi Belediye Başkanı seçilen CHP'li Erkan Aydın, mazbatasını bugün aldı. Erkan Aydın'ın mazbatasını alması nedeniyle, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan BUSKİ binası önünde tören düzenlendi. Törene, CHP Bursa Miletvekilleri Orhan Sarıbal, Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

'OSMANGAZİ'NİN YÜZÜNÜ GÜLÜMSETECEĞİZ'

Törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilçelerinde oturan vatandaşların artık yüzlerinin güleceğini söyledi. ''Zafer, benimdir diyenlerindir. Başarı ise başaracağım diye çıkıp sonunda başaranlarındır." diyen Aydın, "Osmangazi ilçesinin kuruluşundan sonra ilk defa CHP başarı kazanmıştır. Bu bayrağı 31 Mart'ta hep birlikte diktik. Başta ilçe başkanımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, örgütümüze, kadın kollarımıza, milletvekillerimize, belediye üyesi adaylarımıza, sandıklarımızı koruyan, sandık görevlilerimize teşekkür ediyorum. Üstlendiğimiz yükün ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Hep birlikte, danışıp ortak akıl kullanarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyeciliğini Osmangazi'nin her sokağında göstereceğiz. Sorumluluğumuz büyük, görevimiz zor. Bunu birlikte başaracağız. Görev bizim boynumuzun borcudur. Birlikte başardık. Bundan sonrada çok çalışarak daha az uyuyup, sizlerin isteklerini ve sözlerini, dinleyerek yerine getireceğiz. Birlikte çalışıp birlikte sorunları çözeceğiz" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ın konuşması ardından Osmangazi Meclis Üyelerine mazbataları takdim edildi.(DHA)

(FOTOĞRAFLI)