Merkez TÜGİAD, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını G20 Genç Girişimciler İttifakı ile kutladı

TÜGİAD, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını G20 Genç Girişimciler İttifakı ile kutladı

01.11.2023 - 16:22 | Son Güncellenme:

TÜGİAD, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını G20 Genç Girişimciler İttifakı ile kutladı

TÜGİAD, Cumhuriyetin 100üncü yılını G20 Genç Girişimciler İttifakı ile kutladı

Cansel ORUÇ/İSTANBUL,(DHA)-TÜRKİYE Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD), Cumhuriyet'in 100'üncü yılını düzenlediği balo ile kutladı. Cumuriyet Balosu'na, TÜGİAD’ın davetiyle Türkiye'de bulunan G20 Genç Girişimciler İttifakı liderleri de katıldı. 
İstanbul'daki bir otelde düzenlenen Cumhuriyet Balosu'na TÜGİAD Yönetim Kurulu üyeleri, şube başkanları ve üyeleri katıldı. G20 Genç Girişimciler İttifakı toplantısı için Türkiye'de bulunan, Almanya, Birleşik Krallık, Brezilya, Çin Halk Cumhuriyeti, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, İtalya, Japonya ve Kanada'nın gençlik örgütleri başkanları da TÜGİAD'ın davetiyle baloya katıldı. Gecenin açılışında konuşan TÜGİAD Genel Başkanı Gürkan Yıldırım, "Atatürk’ün, 'Yarın cumhuriyeti ilan ediyoruz' dediği 28 Ekim akşamının üzerinden 100 yıl geçti. Göreve geldiğimiz kısa süre içerisinde, on binlerce genç girişimciyi kapsayan ve ülkemizi sadece TÜGİAD’ın temsil ettiği G20 Genç Girişimciler İttifakı liderlerini, İstanbul’da bir araya getirdik. Böyle bir organizasyonu Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında gerçekleştirmek ayrı bir değer kattı. İki gün süren zirve boyunca, dünyadaki gelişmeleri değerlendirdik ve ittifakın ileriye dönük hedef ve stratejilerini belirledik. Devamında yabancı misafirlerimiz ile Cumhuriyet'in  100'üncü yılını kutlamak ayrı bir mutluluk” dedi.
Ayşegül Aldinç’in sahne aldığı gecede yapılan çekilişte, davetlilerden birine Atatürk’ün yağlı boya tablosu hediye edildi. Yabancı ülke temsilcilerine teşekkür plaketlerinin de verildiği gecede Brezilyalı G20 YEA ekibi, Enjoy grubu ile birlikte sahneye çıkarak performans sergiledi.
Balonun sonunda ise TÜGİAD’ın 37'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI