Marka Haberleri TITANIC HOTELS 2021 YILINDA KARİYER TURNESİNİ ONLINE BULUŞMALAR İLE GERÇEKLEŞTİRİYOR

TITANIC HOTELS 2021 YILINDA KARİYER TURNESİNİ ONLINE BULUŞMALAR İLE GERÇEKLEŞTİRİYOR

11.12.2020 - 18:17 | Son Güncellenme:

İnsan Kaynakları politikalarını titizlikle sürdüren TITANIC HOTELS, her yıl tüm Türkiye’de üniversite ve lise dengi okullara stajyer ziyaretleri yapıyor. Kalifiye ve genç istihdam yaratma konusunda yürüttükleri kariyer turnelerini bu yıl online buluşmalar ile gerçekleştirecek.

TITANIC HOTELS 2021 YILINDA KARİYER TURNESİNİ ONLINE BULUŞMALAR İLE GERÇEKLEŞTİRİYOR

TITANIC HOTELS İnsan Kaynakları Direktörü Çağatay ERDOĞAN yaptığı açıklamada “Titanic Hotels insan kaynakları yöneticilerimiz ve departman yöneticileri ile birlikte her yıl düzenli olarak bünyesinde turizm ve otel işletmeciliği bulunduran meslek liseleri ve üniversiteleri kariyer günlerinde  ziyaret ederek bir dizi görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalarda  değişen sektör dinamiklerinden, Titanic Hotels’in yeni mezun projelerinden ve staj imkanlarından oluşan detaylı bir programı yürütüyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan, açıklamalarını “ 2021 yılı planlamalarına ilişkin okul turnemizi pandemi nedeniyle online platform üzerinden gerçekleştireceğiz. Online buluşmamızı iş birliğinde olduğumuz okulların hem öğretmen hem de öğrenci temsilcileri ile birlikte planlıyoruz. 2021 yılı hedeflerimizin anlatımını ve stajyer kadrolarımızı bu buluşma ile tamamlayacağız. “ diyerek sürdürdü. 2021 yılı için 450 stajyer alacaklarını da sözlerine ekledi.

Türkiye’de doğan ve dünya çapında önemli bir marka haline gelen TITANIC HOTELS’in bugün, İstanbul’da 5, Antalya’da 3, Bodrum’da 1 Berlin’de 3 olmak üzere toplam da 12 oteli bulunuyor. 25 yılı aşkın otelcilik deneyimine birçok başarı sığdıran TITANIC HOTELS, tüm dünyada yaşanan olumsuzluklara rağmen yarattıkları istihdam ile Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

 

Yazarlar