Advertorial Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü
Sponsorlu

Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü

02.11.2023 - 09:00 | Son Güncellenme:

Bu kış Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Pamporovo, Ski Pass kartlarını iki sezon önceki fiyatlardan ön satışa sundu. Ayrıca beş yıldızlı Perelik ve Orlovets otelleri de erken rezervasyonda yüzde 30 indirim sunuyor.

Pamporovoda fiyatlar 2 sezon önceye döndü

Bulgaristan’ın Türkiye’ye en yakın ve Türk kayakseverlerin en çok tercih ettiği kayak merkezi olan Pamporovo, muhteşem doğası ve çok çeşitli aktivitelerini erken rezervasyonla daha cazip hale getiriyor. Bu yıl Uluslararası Kayak ve Snowboard Federasyonu takviminde ilk kez Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Pamporovo, Ski Pass kartlarında iki sezon öncesi fiyatlarıyla %50 avantaj sağlarken, otellerde de %30’a varan indirimler sunuyor.

Pamporovoda fiyatlar 2 sezon önceye döndü

İki etaplı ön satış 

Ön satışa çıkan “Select” Ski Pass kartları 1-15 Kasım tarihleri arasında çocuklar için (12 yaşına kadar) günlük kart 45 BGN (23 euro), gençler için (17 yaşına kadar) 59 BGN (30 euro) ve yetişkinler için 75 BGN’ye (38 euro) satın alınabiliyor. Erken rezervasyonun ikinci etabı olan 16 Kasım - 10 Aralık tarihlerinde ise Ski Pass biletleri çocuklar için 49 BGN (25 euro) gençler için 65 BGN (33 euro) ve yetişkinler için 82 BGN’ye (42 euro) satın alınabiliyor.

www.pamporovo.me adresinden satılan “Select” kartların kullanıma başlaması için sabit bir tarih yok, müşteriler tarihi kendileri seçiyor. Ski Pass kartı önümüzdeki kış sezonu içerisinde kayak alanındaki herhangi bir turnikeden ilk geçişte aktif hale geliyor ve kart türüne bağlı olarak takip eden günlerde geçerliliğini koruyor. Bir günden fazla alınan telesiyej kartları istenilen tarihte aktif edilebiliyor.

Pamporovoda fiyatlar 2 sezon önceye döndü

 

İstediğin zaman kullan 

Bu yıl ilk defa pazar günü Pamporovo’dan ayrılacaklar için saat 08:45-12:45 saatleri arasında geçerli olan pazar sabahı “Select” kayak kartını satın almak da mümkün. Hafta sonunu Pamporovo’da geçiren kayakseverler, bu kartla otelden çıkıncaya kadar pistleri kullanabiliyor. İsteyen hafta içi sezonluk ve tam sezonluk Ski Pass kartı da alabiliyor. Ski Pass kartı satın alan herkes, açık olduğunda Çepelare Kayak Merkezi’ndeki telesiyejleri de ücretsiz olarak kullanma imkanına sahip olacak. Pamporovo, bu kış sezonundan itibaren turistleri Pamporovo tatil sitesi ile Meçi Çal kayak alanı ve Çepelare kasabası arasında sembolik bir ücret karşılığında taşımayı planlıyor. Turistlerin şehirdeki otellerden Meçi Çal kayak alanı, Pamporovo’daki kayak merkezlerine daha kolay erişmesini sağlamakamacıyla günde birkaç kez transferhizmetleri de verilmeye başlanacak.

Pamporovoda fiyatlar 2 sezon önceye döndü

Kayak yapmak için en uygun koşullar 

Pamporovo, sezon boyunca sürekli kar örtüsü sağlamak için kayak alanında iyileştirmeler yapmaya da devam ediyor. Geçmiş yıllarda ve özellikle kar yağışının az olduğu geçen sezonda çok fayda sağlayan yapay kar sistemi Pamporovo’yu sezon boyunca kayak yapmak için en uygun koşulları sağlayan Avrupa’daki birkaç kayak merkezinden birisi yapıyor.

Snowboard Dünya Kupası 

Pamporovo, Ocak ayındailk kez Uluslararası Kayak ve Snowboard Federasyonu (FIS) takvimindeki snowboard alanında Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak. 20 ve 21 Ocak tarihlerinde Stenata pistinde gerçekleştirilecek yarışma, Radoslav Yankov’un özel katılımıyla dünyanın dört bir yanından bu disiplindeki en iyi yarışmacıları ağırlayacak. Hemen ardından Pamporovo, 23 ve 24 Ocak tarihlerinde paralel disiplinlerde yarışmaya devam edecekolan Avrupa Snowboard Kupası katılımcılarını ağırlayacak.

Pamporovoda fiyatlar 2 sezon önceye döndü

Altı kişilik teleferik 

Pamporovo AD, sezona yeni6 koltuklu teleferiğin hizmete alınmasıyla başlayacak. Saniyede 6 metre hıza ulaşan yeni teleferik saatte 3000 kişiyi Malina’dan Snejanka tepesine taşıyacak. Yeni teleferik, en modern teknolojiye sahip ve gürültüde de önemli bir azalma sağlayacak. Altı koltuklu teleferik kayak merkezinin çok yoğun olduğu günlerde bile kuyruk sorununu ortadan kaldıracak. Yolcuların Snejanka tepesine konforluve hızla çıkmalarına olanak sağlayacaktesis, hem yeni başlayan hem dedeneyimli kayakçılar için uygun.

Robot tipi makine 

Pamporovo AD, bu sezon kayak ve snowboardları işlemek için robot tipi tam otomatik bir makineyi de hizmete soktu. Makine en modern işleme, taşlama ve kenar düzeltme teknolojisine sahip. Yeni hizmet, müşterilerin istekleri vesürüş tercihlerine göre kayakların ve tahtaların farklı açılarda ayrı ayrı keskinleştirilmesineve değiştirilmesine olanak tanıyor.

Pamporovoda fiyatlar 2 sezon önceye döndü

Perelik ve Orlovets otellerinde%30 erken rezervasyon indirimi 

Pamporovo, Türk turistleri çekmek için kayak kartlarının yanı sıra kayak merkezinin önde gelen iki beş yıldızlı oteli Perelik ve Orlovets 15 Kasım'a kadar erken rezervasyonlarda yüzde 30, 16 Kasım 10 Aralık tarihleri arasında da erken rezervasyonlarda yüzde 25 indirim sunuyor. İndirimden yararlanabilmek için Perelik ve Orlovets otellerinin resmi sayfalarından ve www.pamporovo.me adresinden rezervasyon yapılması gerekiyor.

Beş yıldızlı Perelik oteli, önümüzdeki kış sezonunda misafirlerini, miniklere yönelik ek olanaklar olan Body & Soul SPA Lounge spa merkezinde derinliği 80 cm'ye varan 3 ila 10 yaş arası küçükler için animatörlü yeni çocuk havuzu ve çocuk kulübü ile karşılayacak.

Orlovets restoranı, bu yıl da kişisel zevke göre geniş bir menü seçeneği sunan Premium akşam yemeği paketi sunmaya devam edecek. Oteldeki yeni açılan Sky Bar'da ise konuklar kayakta geçireceği bir günün ardından çok çeşitli içecekler ve özel tatlılar eşliğinde dinlenebilecek.

Çocuklara kar parkı 

Önümüzdeki kış sezonunda küçük çocuklar, Malina kayak merkezinde yeni başlayanlar için eğitim veren yepyeni kar parkının keyfini çıkaracaklar. Yeni alanda, Pamporovo AD çocuk kayak bahçesinin çalışmalarını tamamlayacak şekilde çocukları gruplar halinde eğlendirecek ve eğitecek. Bu alanda kar sporları animatörleri de hizmet verecek. Çocuklar bu alanda yeni bir kayakparkurunun, tüp kaydırağının, kıvrımlı parkurlarınve eğlenceli engellerin keyfini çıkaracak. 

Pistler daha da genişliyor 

Snejanka Tepesi’ni Smolyan Gölleri’ne bağlamak için yeni sezonda kayak alanı güney yönünde genişletiliyor. Yamaçlara 12 yeni kar makinesi yerleştirildi. Eğlence alanı ve serbest stil alanı yapılması planlanan bu kısıma telesiyejin yanı sıra 200 metre mini teleferik de hizmet verecek. 

THY ile anlaşma 

80 yıllık kayak geçmişi olan Pamporovo’ya ulaşım da Türkiye’den çok kolay. Pamporovo AD ile Türk Hava Yolları arasında yürütülen ortak program bulunuyor. Kayak Merkezi’ne THY seferiyle gelen yolcular Pamporovo’da uzun süreli Ski Pass kartları ile beş yıldızlı Orlovets ve Perelik otellerinde konaklama yapan Miles&Smiles kartı sahipleri üç kat daha fazla puan kazanıyor. Pamporovo İstanbul’dan karayolu ile de 480 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İlandır