Advertorial Tüm ambalaj ve temizlik ürünleri www.ambalajstore.com’da
Sponsorlu

Tüm ambalaj ve temizlik ürünleri www.ambalajstore.com’da

21.08.2020 - 16:37 | Son Güncellenme:

www.ambalajstore.com Türkiye’nin toptan ambalaj ürünleri satışı yapan ilk e-ticaret sitesidir. 2011 yılında kurulan firma, ambalaj ürünlerinin yanı sıra temizlik malzemeleri ve endüstriyel kağıt ürünleri gibi birçok yeni ürünün toptan satışını sağlıyor. 2016 yılında “Ambalaj Dünyası” markası ile aynı çatı altında bir araya gelen Ambalaj Store, toptan satış faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

Tüm ambalaj ve temizlik ürünleri www.ambalajstore.com’da

Türkiye’nin ilk toptan ambalaj malzemesi satışını yapan Ambalaj Store, farklı fiyat seçenekleri ve geniş ürün yelpazesi ile ticari ve bireysel satın alımlarda ihtiyacı karşılayabilecek kapasiteye sahiptir. Firma tarafından Türkiye’nin her noktasına ücretsiz kargo imkanı sunulurken, hafta içi saat 14:00’a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargolanmaktadır. Üstelik sitede yer alan “Kargom Nerede” kısmından da kargo takibi sağlanabiliyor.

Kolaylık sunan ödeme seçenekleri

Siteden yapılan alışverişlerde kredi kartı, kapıda ödeme ve havale ile ödeme seçenekleri mevcut. 500 TL ve üzeri alışverişlerde ise axess, bonus, maximum, world, cardfinans ve paraf kredi kartlarına 4 taksit seçeneği bulunuyor.

Kapıda ödeme seçeneğinde ise nakit veya kredi kartı alternatifi mevcut. Ancak bu seçeneğin siteden yapılan alışveriş sırasında belirtilmesi bir hayli önemli.

Havale olarak gerçekleştirilen ödemelerde siparişlerin gönderimleri, tutarın ambalajstore'a ulaşması ve onaylanmasını takip eden iş günü içerisinde gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda havale ve EFT ile yapılan ödemelerde yüzde 2 ek indirim imkanı var.

Öte yandan sisteme üye olarak yapılan her işlemde indirim fırsatları sunuluyor.

Toptan 5 fiyat uygulaması

Ambalaj Store 5 adet fiyat kademesi sunuyor. Siteye üye olan kullanıcılar 5 kez alışveriş yaptığında toptan 5 fiyat basamağına ulaşıyor.

Toptancı fiyatı sitedeki ürünlerin görünen fiyatıdır. Ürünlerin Toptan1’den başlayıp Toptan 5’e kadar varan fiyat aralığı mevcuttur. Üyeler ilk alışverişte toptancı fiyatı üzerinden ürün satın alırken bundan sonraki her alışverişinde bir fiyat basamağı atlar. Toptan 5 en son fiyat basamağıdır.

Ürünlerin, Toptan 5 fiyatı ile toptancı fiyatı arasında yaklaşık olarak  yüzde 4 ile yüzde 6 arasında daha düşük fiyat seçenekleri bulunuyor.

Geniş ürün yelpazesi

Yaklaşık 1500 kalem ürünü bünyesinde barındırdıklarını ifade eden firma yetkilileri, ağırlıklı olarak ambalaj ürünleri ile birlikte temizlik malzemeleri ve kimyasallarının toptan satışının ön planda olduğunu belirtiyor. Birçok kurum ve kuruluşa tedarik sağlayan Ambalaj Store, oteller ve zincir marketler gibi hızlı tüketim sağlanan işletmelere düzenli olarak talebi karşılayacak kapasite imkanına da sahip.

Puan ve hediye çeki uygulaması

Ambalaj Store üzerinden yapılan alışverişler puan kazandırırken, bu puanlar hediye çekine dönüşerek indirim fırsatı sunuyor. 1 TL’nin 100 puan değerinde olduğu site alışverişlerinde, hediye çeki kullanabilmek için belirlenen alışveriş sınırı ise 100 TL. Alışveriş çeklerini tüm kategori ve markaların olduğu ürünlerin satın alımlarında kullanmak mümkün.

Güvenlik ve garanti ön planda

Siteye üye olmak için girilen tüm bilgiler Ambalaj Dünyası Taahhüt Medikal Temizlik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.  tarafından 3. parti firma veya kişilerle asla paylaşılmıyor. Firma bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler ve promosyon bilgileri gönderiyor. Üyeler, bu gibi bilgileri alıp almama konusunda her türlü seçimi üye olurken yapabiliyor ve sonrasında hesap bilgileri bölümünden bu seçim değiştirilebiliyorlar.

www.ambalajstore.com üzerinden online olarak satın alınan ürünler imalatçı ve ithalatçı firma garantisi altında. Satın alınan ürün ile birlikte firma tarafından gönderilen fatura, garanti belgesi yerine geçiyor.

Satın alınan ürün ya da ürünler ambalajı açılmadan teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde iade edilebilir.

Ambalaj Store adresinden firma hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve 0530 609 62 88 numaralı WhatsApp İrtibat Hattı’ndan ya da 0850 223 80 83 numaralı hat üzerinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu bir ilandır.