Advertorial Yaz neşesi İş Sanat’ta devam ediyor
Sponsorlu

Yaz neşesi İş Sanat’ta devam ediyor

08.07.2021 - 13:21 | Son Güncellenme:

İş Sanat, yaz dönemini dopdolu bir programla sürdürüyor. Gün Işığında, Şefin Tavsiyesi ve Caz Karavanı gibi içeriklerin yer aldığı yaz programı, İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından ücretsiz takip edilebiliyor.

Yaz neşesi İş Sanat’ta devam ediyor

“Gün Işığında” Sanatçı Atölyesi’nde plastik sanatların usta isimleriyle, eserleri, hayat hikâyeleri ve sanata bakışları üzerine sohbet ediliyor. Temmuz ayında yayınlanan bölümlerde ressam Tomur Atagök ve Bedri Baykam atölyelerini sanatseverlere açıyor.

İş Sanat’ın yaz projelerinden bir diğeri “Şefin Tavsiyesi” ise dünyanın ortak dili olan müziği ve müziğin evrimini seyirci ile paylaşıyor. Başta çocuklar olmak üzere tüm müzikseverlerin ilgiyle izleyebileceği Şefin Tavsiyesi’nde şiir, mimari, dans gibi farklı disiplinlerin müzikle olan ilişkisi ve müziğin gelişimine sağladıkları katkı işleniyor. Orkestra şefi ve besteci Murat Cem Orhan ile tiyatro sanatçısı Alper Saldıran’ın birlikteliğiyle hazırlanan video dizisinin yeni bölümlerinde mimar ve müzisyen Nejat Yavaşoğulları, yönetmen ve opera sanatçısı Caner Akın ve bale sanatçısı Tan Sağtürk konuk olarak yer alıyor.

Yaz neşesi İş Sanat’ta devam ediyor

“Caz müziği nedir?” sorusu ile yola çıkan, radyo programcısı ve müzik yazarı Eray Aytimur tarafından hazırlanan “Caz Karavanı” podcast dizisi, caz müziğinin tarihi, gelişimi ve bu müziğin kültürü ile ilgili merak edilen konuları her bölümde ağırladığı konuklarına soruyor. Haziran ayında, piyanist – besteci Selen Gülün’ün konuk olduğu ilk bölümü ile yayına başlayan “Caz Karavanı”, Can Tutuğ, Şenova Ülker ve Sibel Köse’nin konuk olduğu yeni bölümleriyle İş Sanat’ın YouTube kanalında ve podcast mecralarında dinlenebiliyor. Ayrıca, her bölüme özel hazırlanan çalma listeleri de İş Sanat’ın Spotify hesabında yer alıyor.

Yaz neşesi İş Sanat’ta devam ediyor

Sponsorlu İçerik