Advertorial Yeni nesil lazer yazıcılar hayatınızı nasıl kolaylaştırıyor? 5 adımda keşfedin!
Sponsorlu

Yeni nesil lazer yazıcılar hayatınızı nasıl kolaylaştırıyor? 5 adımda keşfedin!

05.12.2022 - 15:04 | Son Güncellenme:

İş dünyası her ne kadar dijital dönüşüme ayak uydurmaya çalışsa da, basılı dokümanlar hala ofislerin vazgeçilmez unsuru olmaya devam ediyor. Bir sayfa baskı alabilmek için kartuşuyla, toneriyle, dolumuyla, mürekkebiyle uğraşmak hem bütün zamanınızı alıyor hem de bütçenize yük oluyorsa, yeni nesil lazer yazıcılarla henüz tanışmadınız demektir. Ofis hayatını yepyeni bir çağa taşıyan bu teknoloji harikaları hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizin için derledik.

Yeni nesil lazer yazıcılar hayatınızı nasıl kolaylaştırıyor 5 adımda keşfedin

Kullanıcı dostu kolay kullanım
Modern çağa ayak uyduran yeni nesil ofislerin artan ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan lazer yazıcılar, benzer tüm ileri teknoloji cihazlar gibi kolay kullanım hedeflenerek üretiliyor. Uzun ve karışık kurulum süreçleri çok gerilerde kaldı; artık lazer yazıcınızı kutusundan çıkarıp fişe takmanız yeterli. Üstelik kolay komut tuşları ve toner dolum seviyesini gösteren dijital işaretler sayesinde hem hızlı hem de verimli bir ofis çalışma ortamı yaratmak mümkün.

Haberin Devamı

Yeni nesil lazer yazıcılar hayatınızı nasıl kolaylaştırıyor 5 adımda keşfedin

Kartuş yok! Yazıcının toner tankını 15 saniyede kolayca ve çok uygun maliyetlerle doldurmak var!
İşte veya evde yazıcı kullanan herkes bilir ki, bu işin en yorucu ve maliyetli tarafı her zaman kartuşlardır. Çabuk tükenen, basım kalitesi bozulan ve sürekli yenilenmek veya doldurulmak zorunda kalan kartuşlar yıllarca herkesin korkulu rüyası oldu. Yeni nesil kartuşsuz yazıcı serisinde kullanılan tonerler doluluk seviyesi izlenerek, bitmeden kolayca takviyesi yapılabiliyor ve yedek toner dolum kitiyle 15 saniyede tekrar işinize devam edebiliyorsunuz; üstelik ofisi, masayı veya ellerinizi asla kirletmeden… Yeni nesil kartuşsuz LaserJet Tank yazıcıları buradan inceleyebilirsiniz!

Yeni nesil lazer yazıcılar hayatınızı nasıl kolaylaştırıyor 5 adımda keşfedin

Toneri doldur, gerisini unut! 2.500 veya 5.000 sayfalık dolum kiti opsiyonlarıyla uzun süre toner düşünmeden çalışın
Modern ofis ortamına ayak uyduran yeni tip yazıcılar ile hem normalden çok daha fazla sayıda sayfa basabilmek hem de basım kalitesi bozulmadan dokümanlar elde etmek mümkün. Satın alındığında, 5.000 sayfa baskı almaya yetecek dolu tankıyla kutusunda çıkan ve oldukça uzunca bir süre toner takviyesi gerektirmeden çalışan lazer yazıcılar ofislerin gerçek anlamda kurtarıcısı oldu. Küçük bir hatırlatma: 5.000 sayfalık toner, ayda 250 sayfa baskı alan bir ofis için yaklaşık 20 ay kadar hiç toner almadan yazıcının çalışması anlamına geliyor. Toneri azaldığında veya bittiğinde ise, 2.500 veya 5.000 sayfalık dolum kitleriyle çok düşük maliyete yazıcılarının toner tankını doldurabilir ve aylarca hiç dolum yapmadan yazıcılarını kullanabilirler. Unutmayın; düzgün çalışan ve sürekli dolumuyla, bakımıyla, mürekkebiyle uğraşmak zorunda olmadığınız bir yazıcı sayesinde iş verimi yüksek, sorunsuz bir ofise kolayca kavuşabilirsiniz. Dolum kitlerini detaylı olarak incelemek için buraya tıklayın!

Haberin Devamı

Yeni nesil lazer yazıcılar hayatınızı nasıl kolaylaştırıyor 5 adımda keşfedin

Sabit giderler azalıyor: Çok daha düşük maliyetli!
Yeni çıkan her ileri teknoloji ürünü cihaz gibi lazer yazıcılar da hem enerji hem de kaynak tüketimini minimuma indirmek üzere tasarlandı. Kolayca yeniden doldurulabilmesi ve bu dolum işlemi için bir teknik eleman/aracı gerektirmemesi bir yana, kullanılan toner dolum malzemesinin piyasadaki benzerlerine göre çok daha hesaplı olması nedeniyle yeni nesil LaserJet Tank yazıcılar sayfa başı basım maliyetlerini çok daha aşağılara çekmeyi başardılar. Eski yazıcılara göre ne kadar kazançlı olduğunuzu görünce siz de çok şaşıracaksınız! İş dünyasında en çok talep edilen iki unsur bir arada: Çok daha pratik, çok daha ucuz… Ne kadar kazançlı olacağınızı Tasarruf Hesaplayıcı ile hemen görün!

Haberin Devamı

Yeni nesil lazer yazıcılar hayatınızı nasıl kolaylaştırıyor 5 adımda keşfedin

İşlevsellik ile veri koruması ön planda: Hızlı ve güvenli
Yeni nesil yazıcılarda dikkat çeken belki de en kritik özelliklerden ikisi, hem her yerden hızlı erişilebilir olmaları hem de veri güvenliğini üst düzeyde tutmalarıdır. Artık bir sayfayı ya da dokümanı yazıcıya yollamak için kablo ile bağlanmak veya yakınında bulunmak zorunda değilsiniz; üretici markanın tasarladığı mobil uygulama sayesinde, örneğin telefonunuzu tarayıcı olarak kullanabilir veya istediğiniz dokümanı, dünyanı neresinde olursanız olun yazıcınıza güvenle gönderip basılmasını sağlayabilirsiniz. İş ortamında bilgi gizliliği ve mahremiyet, korunması gereken en önemli alandır ve yazıcınızı üreten markanın bu konuya özel tasarladığı uçtan uca güvenlik yazılımları sayesinde iş ortamınız sızmalara karşı tamamen korumalı hale gelir.

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen teknoloji devi HP tarafında tasarlanan Kartuşsuz Toner Tanklı Lazer Yazıcı serisi ile ofis ortamınızı yeni çağa taşıyabilir ve iş verimliliğinizi kolayca maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz. Benzerlerine göre çok daha pratik kullanımı, kolay dolumu ve düşük sayfa maliyeti ile bütçe dostu bir yatırım olan HP Kartuşsuz Toner Tanklı Lazer Yazıcılar, mobil kullanım imkanı sunan özel uygulaması ve HP Wolf Essential security güvenlik sistemiyle veri korumasını da en üst seviyede tutmanıza imkan sağlar. Ofisinizi yeni nesil teknoloji ile donatmak için daha fazla beklemeyin! Size uygun LaserJet Tank yazıcıyı bulmak için hemen tıklayın!

İlandır.