Ege Emniyet Müdürü Aşkın’dan iletişim dersi

Emniyet Müdürü Aşkın’dan iletişim dersi

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) “Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler” alanında yüksek lisans yapan öğrencilere ders vermeye başladı.

Emniyet Müdürü Aşkın’dan iletişim dersi

İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) “Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler” alanında yüksek lisans yapan öğrencilere ders vermeye başladı. “Kamuoyu ve İletişim” dersinde öğrencilerle buluşan Aşkın, iletişim ve algı stratejileri ile sosyal medyanın gücüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. Aşkın, kendisine “Müdürüm” diye hitap eden bir öğrenciye de “Sınıfta müdür olmaz, ‘hocam’ demelisin” diye espri yaptı.
Katılımcılık ön planda
Türkiye’nin farklı yerlerinde, terörle mücadeleden cinayet masasına kadar birçok alanda görev yaptığını, şimdi de öğrencilerle bir arada olduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getiren Aşkın, “. Gençlerimizin hayal ettikleri hedeflere ulaşması, istedikleri alanda kendilerini geliştirmesi için güçlü iletişim metotlarını da bilmesi gerekiyor. Bu anlamda dersimizin oldukça yararlı geçeceğini düşünüyorum. Akademik temele dayalı, güncel ve katılımcı bir ders olacak. Sınıfta, ‘Benim dediğim doğrudur’ diye bir düşünce olamaz. Biz de ders sırasında bunu sağlayacağız. Elbette ben de onlardan bir şeyler öğreneceğim” dedi.