Gündem Binlerce kişinin yaşadığı sitede dehşet! Önüne gelen herkese kurşun yağdırdı

Binlerce kişinin yaşadığı sitede dehşet! Önüne gelen herkese kurşun yağdırdı

29.11.2021 - 13:25 | Son Güncellenme:

İstanbul Tuzla’da pompalı tüfekli saldırgan binlerce kişinin yaşadığı sitede dehşet saçtı. Servis araçlarına kurşun yağdıran saldırganın hedef aldığı bir kadın doktor ise şans eseri kurtuldu..

CNN TÜRK Muhabiri Tugay Saday’ın haberine göre, olay 22 Kasım Günü Tuzla’da yaşandı..

Haberin Devamı

Adem N. (39) isimli bir kişi misafir olarak gittiği arkadaşıyla tartışmaya başladı. Alevlenen tartışmanın ardından Adem N. arkadaşının evini ateşe vererek kaçtı. Bir süre sonra otomobiliyle tekrar aynı siteye geldi. Elindeki pompalı tüfekle sitenin önünden geçen seyir halindeki servis araçlarına ateş etmeye başladı. Saldırgan daha sonra güvenlik görevlilerinin gözü önünde pompalı silahla siteye girdi.

KADIN DOKTORA DEHŞETİ YAŞATTI

Saldırganın hedefinde bu kez otomobiliyle çalıştığı hastaneye gitmekte olan kadın doktor vardı. Saldırgan araca doğru koştu. Ardından peş peşe tetiğe bastı. Silahın tutukluk yapmasını fırsat bilen kadın doktor aracıyla hızla uzaklaştı. Yaşanan olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

“ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİM”

Saldırganı tanımadığını ifade eden Dr. Canan G., “İlk defa karşılaştığım birisi. Beni gördü. Direk arabamın önüne gelip hiç tereddüt etmeden küfrederek üç el ateş etti. Silah patlamadı” dedi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çıkan yangını söndürdü. Polis ekipleri ise saldırganı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Adem N. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.