Gündem Selma Ergeç anne oldu!

Selma Ergeç anne oldu!

11.04.2016 - 16:44 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Hatice Sultan’ı oynayarak birçok ülkede hayran kitlesine sahip olan Selma Ergeç anne oldu. Peki Selma Ergeç kimdir? hayatı kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Selma Ergeç anne oldu

En son 2014 yılında ‘Gönül İşleri’ dizisiyle ekranlarda boy gösteren Selma Ergeç kız annesi oldu. Can Yayınları’nın sahibi Can Öz’le bir yıldır evli olan oyununun bebeği dün dünyaya geldi.

Haberin Devamı

3 kilo 950 gram ağırlığında ve 54 santimetre boyunda olan bebeğe çift Yasmin adını koydu. Can Öz kızının fotoğrafını Twitter’dan ‘Hayat sil baştan’ notuyla paylaştı.

Selma Ergeç anne oldu


Selma Ergeç Kimdir?

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya'nın Ruhr Bölgesi'nin Hamm-Bockum-Hövel şehrinde dünyaya geldi. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi. Best Model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Mankeni) adlı yarışmada da derecesi olan tescilli bir profesyonel model Emre Altuğ'un "Gidecek Yerim Mi Var? şarkısının video klibinde oynadı. Selma, oyunculuğa Böyle mi Olacaktı ile başladı ardından Yarım Elma Şöhret Körfez Ateşi Hırçın Kız gibi dizilerde rol aldı Asi adlı dizide Defne karakterini canlandırmıştır bu dizi ile birlikte hayran kazanmaya başlamıştır. ayrıca Beko Elidor Reklam filmlerinde oynamışlığı vardır. Sis ve Gece filminde Uğur Polat Ses filminde Mehmet Günsür ile başrol paylaştı. Halide Edip Adıvar romanından uyarlanan Kalp Ağrısı dizisinde Azize karakterini, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide 3 sezon boyunca Hatice Sultan 'ı canlandırmıştır.

Selma Ergeç anne oldu