SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kaşar ya da beyaz peynir fark etmez, taş gibi kalacak! Streç film yerine fırın kağıdı

Peynir, kahvaltı sofralarından akşam yemeklerine kadar geniş bir kullanım alanına sahip, besleyici ve lezzetli bir gıdadır. Yüksek protein ve kalsiyum içeriğiyle öne çıkan bir seçenek olan peynir, aynı zamanda fermente bir gıda olduğu için doğru şekilde saklanmadığında hızla bozulabilir. Yanlış saklama yöntemleri ise peynirin tadını, dokusunu ve besin değerini olumsuz etkileyebilir. Peki, peynirin tadını ve tazeliğini uzun süre nasıl koruyabilirsiniz?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Alarmla değil alarmdan önce uyanıyorlar! Vücut bunu kendi kendine yapıyor olabilir
  2. 3 ay boyunca gaz sandı! 4. evre kanser böyle geldi: 'Her yerime yayılmış'
  3. Gece uygulayın, sabah farkı görün! 1 yumurta 1 kaşık balla kırışıklığa veda, botoks etkisi
  4. Her gün beyninizi keskinleştirin! 5 basit alışkanlık tüm hayatınızı değiştirebilir
  5. Her öğünün yıldızı! Tarif sorduruyor: Ezip püre haline getirin, rendeleyip fırına verin
  6. Karanlıkta ortaya çıkıp sessizce geliyor! Gümüş böceğinin dostu kitap, ilacı lavanta
  7. Deterjanları rafa kaldırır! Beyaz eşyalardaki sarı lekeleri çözüyor: Macun yapın
  8. Yazın her akşam sofrada! Kabuklarını doğrayıp karanfille kaynatın: Ödem kalmıyor
  9. Bahçenizde su tasarrufu sağlayın! Tüm bahçıvanlar aynı yöntemi uyguluyor
  10. Limonun ömrü 2 katına çıkıyor! Kesmeden hemen önce bu hamleyi uygulayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.