SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kaşar ya da beyaz peynir fark etmez, taş gibi kalacak! Streç film yerine fırın kağıdı

Peynir, kahvaltı sofralarından akşam yemeklerine kadar geniş bir kullanım alanına sahip, besleyici ve lezzetli bir gıdadır. Yüksek protein ve kalsiyum içeriğiyle öne çıkan bir seçenek olan peynir, aynı zamanda fermente bir gıda olduğu için doğru şekilde saklanmadığında hızla bozulabilir. Yanlış saklama yöntemleri ise peynirin tadını, dokusunu ve besin değerini olumsuz etkileyebilir. Peki, peynirin tadını ve tazeliğini uzun süre nasıl koruyabilirsiniz?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Spora gitmek istemiyorsanız spor size gelsin! Ev işleri kalori yaktırıyor mu?
  2. Tatilin kiri eve girmesin! Tüyosu yapışkanlı roll-on, bu taktik bavulu yeniliyor
  3. Olgun avokadoyu 10 metre öteden seçeceksiniz! Sapı ele veriyor, hafifçe sıkın
  4. Tadı çimen, faydası fişek gibi! Maçayı içen içene, metobalizmayı uçuruyor
  5. Bebekle kurulan bağ, dünyasını şekillendiriyor! ‘Anne kendine iyi bakmalı’
  6. Bu hatalar cildi mahvediyor! Kılıfları böyle saklayın, riskli olabilir
  7. Kuaförün bile tutturamadığı rengi evde yakalayın! Turunculaşmaya son, sırrı papatya
  8. Bakır tavayla köşeyi dönün! Koleksiyoncular mumla arıyor, 3 bin liraya satılıyor
  9. Biten rulolar altın değerinde! Vitamin olup besliyor, bahçeyi coşturan etki
  10. Sakızın da artısı eksisi var! Çiğneyince diş fırçası gibiymiş ama tek şartla

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.