SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tabakta değil, lezzeti damakta dağılan mantı tarifi! Kayserililerin vazgeçilmez sırrıymış

Mantı, mutfağımızın en sevilen ve bir o kadar zahmetli lezzetlerinden biridir. Özellikle Kayseri mantısı, minik bohçaları ve lezzetli kıymalı iç harcıyla öne çıkar. Ancak mantı yapımı, dikkat gerektiren bir süreçtir. İyi bir mantı ne haşlarken dağılmalı ne de pişerken hamuru açılmalı. Hamurun dağılması, tadını etkileyen en büyük sorunlardan biridir. Mantının dağılmasını nasıl önleneceğini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tatilin kiri eve girmesin! Tüyosu yapışkanlı roll-on, bu taktik bavulu yeniliyor
  2. Olgun avokadoyu 10 metre öteden seçeceksiniz! Sapı ele veriyor, hafifçe sıkın
  3. Tadı çimen, faydası fişek gibi! Maçayı içen içene, metobalizmayı uçuruyor
  4. Bebekle kurulan bağ, dünyasını şekillendiriyor! ‘Anne kendine iyi bakmalı’
  5. Bu hatalar cildi mahvediyor! Kılıfları böyle saklayın, riskli olabilir
  6. Kuaförün bile tutturamadığı rengi evde yakalayın! Turunculaşmaya son, sırrı papatya
  7. Bakır tavayla köşeyi dönün! Koleksiyoncular mumla arıyor, 3 bin liraya satılıyor
  8. Biten rulolar altın değerinde! Vitamin olup besliyor, bahçeyi coşturan etki
  9. Sakızın da artısı eksisi var! Çiğneyince diş fırçası gibiymiş ama tek şartla
  10. Aynada ne leke ne toz kalacak! Hazır fısfıslara taş çıkartır, demlemek yetiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.