SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tabakta değil, lezzeti damakta dağılan mantı tarifi! Kayserililerin vazgeçilmez sırrıymış

Mantı, mutfağımızın en sevilen ve bir o kadar zahmetli lezzetlerinden biridir. Özellikle Kayseri mantısı, minik bohçaları ve lezzetli kıymalı iç harcıyla öne çıkar. Ancak mantı yapımı, dikkat gerektiren bir süreçtir. İyi bir mantı ne haşlarken dağılmalı ne de pişerken hamuru açılmalı. Hamurun dağılması, tadını etkileyen en büyük sorunlardan biridir. Mantının dağılmasını nasıl önleneceğini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Şifalı şevketi bostan otu nasıl saklanır? Ege'nin popüler lezzeti, 1 yıl taze kalıyor
  2. Deterjan almıyorsa telaşa gerek yok! Sorunu çekmeceden anlaşılıyor, bu yolu izleyin
  3. Evin her köşesi serin kalacak! Bu yöntem püfür püfür estiriyor, nem derdi yok
  4. Limon dolgusu yaza damgasını vuracak! Yiyenler mest oluyor, ferahlatan tart tarifi
  5. Çatlamış yumurta en tehlikelisi! Rafa asla değdirmeyin, sonu kötü bitiyor
  6. Genç yaşta yaşlandıran tuzak! İlk belirtisi alınan kilolarmış, vitaminsiz olmaz
  7. Buğulanan camlardan rahatsız mısınız? Gözlükle vedalaştıran 5 güncel yöntem
  8. Maydanoz almaya son! Cam kenarında bile yetişiyor, tek başına coşuyor
  9. Teniniz mis gibi koksun! Parfümleri rafa kaldıran taktik: Çayını içmek yetiyor
  10. Her şeyi bulaşık makinesine atan yandı! Elde yıkamak şart, içten mahvediyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.