Siyaset Esad’ın kirli bir kopyası

Esad’ın kirli bir kopyası

04.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Partisi için ‘Pensilvanya milliyetçisi’ suçlamasında bulunan Erdoğan’a MHP lideri Bahçeli’nin yanıtı sert oldu: Erdoğan sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısısın

Esad’ın kirli bir kopyası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP’ye yönelik söylediği “Pensilvanya, Kandil milliyetçisi” eleştirilerine sert yanıt verdi. Bahçeli, dün Kahramanmaraş ve Gaziantep’te gerçekleştirdiği mitinglerde özetle şöyle konuştu:
- FİTNENİN SÖZCÜSÜ: Çaldılar, başörtüsüne gizlendiler. Besmeleyle soygun yapıp, haram havuzunda ıslandılar. Türk milleti böylelerini hiç görmedi. Erdoğan her gün miting yapmaktadır. 7 Haziran yaklaştıkça Erdoğan azgınlaşmaktadır. Cumhurbaşkanlığı’ndan fiilen inmiştir. Çünkü Erdoğan, bu makama layık değildir. Siyasetin dibindedir. Erdoğan, Davutoğlu’nun yetersizliğinden takviye güç olarak, görüntüde yedek, gerçekten asıl oyuncu olarak meydanlara çıkmış, fitnenin sözcüsü olmuştur.
- NE GEZİYORSUN: Her gün bize sövüyor. Her gün yalan söylüyor. Her gün hakaret ediyor. Peki, kimdir bu gafil, kendisine Cumhurbaşkanı diyen 17-25 Erdoğan. Be hey densiz, bey hey kanun tanımaz, ahlak bilmez; sen Cumhurbaşkanısın, sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydanlarda, bizimle ne uğraşıyorsun? Erdoğan oyundur, yalandır, aldatmadır, tuzaktır, komplodur, riyadır, ihanettir.
- HALT ETTİN: Dün bize Kars’tan Esad’ın, Pensilvanya’nın, Kandil’in milliyetçisi diyor. Halt ettin Erdoğan. Yine çaktın Erdoğan. Yine yanlışa battın Erdoğan. Biz zalim Esad’a çok şükür kardeşim demedik, ailece tatile çıkmadık. Biz Pensilvanya’nın kuyruğunda gezmedik, 12 yıl birlikte olmadık. Hele hele Kandil’in yolunu hiç bilmedik. Ve sadece gidersek, Türk bayrağı dikmek için gideceğimizi söyledik. Erdoğan sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı, Washington’un daimi tutsağı, Kandil’in tavizsiz havarisi, Ermeni hısmı, Türklüğün yaşayan düşmanısın. Ve senin bizim milliyetçiliğimizle ilgili ahkâm kesmen için önce eğilip ayaklar altına aldığın milliyetçiliği kaldıracak kadar onurlu ve haysiyetli olman lazımdır.
- MASKARA OLDU: Adana’da yakalanan MİT TIR’ları yardım götürüyormuş. Biz Kerkük derken, Erdoğan Mursi’yle dört parmak hesabı yapıyordu. Biz Türkmenler için yanıp tutuşurken; Erdoğan peşmerge nifakıyla varil varil petrol anlaşması imzalıyor, sıra gecelerinde çiğ köfteli eğlenceler düzenliyor, Kürdistan diyerek inliyordu. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; camileri bombalayan, türbeleri havaya uçuran, peygamber kabirlerini yok eden ve ciltler dolusu insanlık suçu işleyen IŞİD ve siyonist emeller karşısında en sağlam ve milli duruşu biz gösterdik. Erdoğan’ın, model olacağım derken maskara olmasından dolayı Türkiye kaybetmiştir. Erdoğan, gaza gelip, fren tutmayıp kendisini dünya lideri mertebesine koymak isterken Türkiye çaptan ve gözden düşmüştür.
- TİRANLIĞA ÖZENİYOR: AKP’ye oy vermiş vatandaşım, gel günaha ortak olma. Yıllardır bir umuttur diye AKP’ye destek veren kardeşim, gel bu haram kervanına katılma. Despot ve tiranlığa özenen 17-25 Erdoğan’a, icazetli ve vesayetli başbakanlık yapan Davutoğlu’na karşı bizimle yürü.