Cadde Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı!

Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı!

02.11.2022 - 11:28 | Son Güncellenme:

Ajda Pekkan'ın sahnede dans ettiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Kısa süre sonra yine dansıyla konuşulan Süperstar, "Artık dans etmeyeceğim. Vallahi gönlümü kırdılar" demişti. Ajda Pekkan'dan bu sabah sevenlerini korkutan bir haber geldi. Ünlü şarkıcının menajeri, sabaha karşı evinde düşen Pekkan'ın ameliyata alındığı açıkladı.

Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı

Ajda Pekkan, geçtiğimiz hafta Ankara'da sahneye çıktı. Konsere 'Sihirli Aşk' şarkısıyla başlayan usta sanatçı, 'Vitrin' ve 'Ben Yanmışım'ı seslendirdikten sonra 'Bir Günah Gibi', 'Kimler Geldi Kimler Geçti', 'Haykıracak Nefesim', 'Uykusuz Her Gece' gibi unutulmaz şarkılarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcının sahnede dans ettiği anlara ait görüntüler ise sosyal medyada çok konuşuldu. Fenomen Tansu Dayan'ın Pekkan'ın dansını taklit ettiği video da gündem oldu.

Haberin Devamı

Kısa süre sonra tekrar sahneye çıkan ve dansıyla eleştirileri oklarının hedefinde olan Ajda Pekkan, gelen yorumlar üzerine isyan etti.

Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı

“ARTIK DANS ETMEYECEĞİM”

Ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Artık dans etmeyeceğim. Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar.

KALÇA KEMİĞİ KIRILDI

Ajda Pekkan'dan gelen son haber sevenlerini korkuttu. Sanatçının menajeri Oğuz Arınmış, Süperstar'ın evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak nedeniyle ameliyata alındığını duyurdu.

Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı

Menajer Oğuz Arınmış, Pekkan'ın kasım ayındaki konserlerinin ertelendiğini de açıkladı.

SON HALİNİ TANIYAMADILAR

Son olarak, oyuncu çift Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı ile verdiği pozlar magazin gündemine gelen Pekkan'ın yüzünün değişimi uzun süre konuşulmuştu.

Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı

Ajda Pekkan’ın fotoğrafına yorum yağdı. Paylaşıma gelen yorumlar arasında Süperstar'ın, Sedef Avcı'dan daha genç göründüğüne dair mesajlar da dikkat çekti.