Cadde Asla Vazgeçmem dizisi 1. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Asla Vazgeçmem dizisi 1. bölümde heyecan doruktaydı-izle

12.02.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Show Tv'de yeni bir dizi başladı. Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin baş rolünde yer aldığı Asla Vazgeçmem 1. bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Asla Vazgeçmem ilk bölümden kaçırdığınız ayrıntılar haberimizde.

Asla Vazgeçmem dizisi 1. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşecek bir yıldırım aşkı hikayesi, “Asla Vazgeçmem” geldi!

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem'in yapımcılığını Gold Film, yönetmenliğini Nihat Durak üstlendi.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pekdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh.. Ya kafes onları boğacak… Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak…

Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe’nin başrollerini paylaştığı “Asla Vazgeçmem”, Perşembe akşamları Show TV ekranlarında yayınlanacak !

Amine Gülşe kimdir?
Türk kökenli, İsveç vatandaşı profesyonel model. 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve Elidor sponsorluğunda yayınlanan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir.
Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe ülkemizi Miss World'de temsil edecektir.
İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55 kg olan tescilli güzel 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir.