Cadde Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! '32 yaşındayım, yüzüm değişiyor'

Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! '32 yaşındayım, yüzüm değişiyor'

25.10.2023 - 13:49 | Son Güncellenme:

Daha önce verdiği bir röportajda "Estetik yaptırmıyorum çünkü mimiksiz nasıl oynanır bilmiyorum" diyen Bestemsu Özdemir'in eski ve yeni hali gümdem olmuştu. Ünlü oyuncu, sosyal medyada hakkında yapılan 'estetik' yorumlarına tepki gösterdi.

Bestemsu Özdemirin estetik isyanı 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor

Bestemsu Özdemir, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Giyim tarzı ve çantasıyla dikkat çeken oyuncu, "Bir moda danışmanınız var mı?" sorusuna yanıt verdi.

Haberin Devamı

"EN ÇOK HARCAMAM DERİ CEKET VE AYAKKABI"

Kimseye danışmıyorum, kendi kendime hallediyorum. Çantam bu ara çok popüler, Dubai'den aldım. Kıyafette marka takıntım yok. Daha çok vintage seviyorum. Ayakkabı, çanta dışında güncel bir şey almıyorum. Yurt dışında da vintage mağazaları dolaşıyorum. En çok harcamam deri ceket ve ayakkabı için oluyor.

Bestemsu Özdemirin estetik isyanı 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor

Özdemir, "Bu tarzı yeni mi oluşturdunuz?" sorusuna, "Kalem etek giyip de çıkabiliyorum, günlük modumla alakalı. Topuklu ayakkabı seviyorum. Spor ayakkabı benlik değil" ifadelerini kullandı.

"16 YAŞINDAKİ FOTOĞRAFIMA 'ESTETİK' DENMESİ KOMİK"

"Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz" sözlerinden sonra eski fotoğrafı ortaya çıkan Özdemir hakkında "Estetik yaptırmış!" yorumları dikkat çekmişti.

Bestemsu Özdemirin estetik isyanı 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor

Ünlü oyuncu, "Sadece dişlerimi yaptırdım. Dudaklarım o yüzden bir tık öne çıktı. 16 yaşındaki fotoğrafımı koyup, 'Estetik yaptırdı' demeleri komik. Şu an 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor. Annem ortada ona benziyorum. Estetik yaptırmadığım belli. Mimik yapabiliyorum. Estetik yaptırmadım, yaptırmayacağım" ifadelerini kullandı.

Bestemsu Özdemirin estetik isyanı 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor

Haberin Devamı

Bestemsu Özdemir, adının anıldığı meslektaşı Burak Deniz2le ilgili soruları ise "Kolay gelsin, iyi günler diliyorum" diyerek cevapsız bıraktı.

Yazarlar