Cadde Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den Demi Moore'un bikinili pozuna övgü

Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den Demi Moore'un bikinili pozuna övgü

16.08.2022 - 15:47 | Son Güncellenme:

Usta aktör Bruce Willis'ten 22 yıl önce boşanan Demi Moore'un (59) bikinili pozu sosyal medyada gündem oldu. Makyajsız olduğu görülen Moore, tatil fotoğrafını “Yazı içime çekiyorum” notuyla yayınladı. Yunanistan'da tekne tatili yapan Moore'un fotoğrafına Willis'in eşi Emma Heming kayıtsız kalamadı.

Bruce Willisin eşi Emma Hemingden Demi Mooreun bikinili pozuna övgü

Bruce Willis ve Demi Moore 1987 ile 2000 yılları arasında evliydi. Çiftin bu evlilikten Tallulah (28), Scout (31) ve Rumer (34) adlarında üç kızı oldu. Demi Moore ayrıca 2005 ile 2013 yılları arasında Ashton Kutcher ile evliydi. Demi Moore, çocuklarının babası Bruce Willis ile boşandıktan sonra arkadaşça görüşmeye başladı.

Haberin Devamı

Hatta pandemi döneminde Bruce Willis, karantina günlerini eşi Emma Heming ile değil, eski eşi Demi Moore ile aynı evde geçirdi. Evde hem kızları hem de kızlarının sevgilileriyle birlikte zaman geçiren eski evli çift, karantina günlerinden eğlenceli fotoğrafları da sosyal medyada paylaştı.

Willis’in model eşi Heming ile ve kızları Mabel (10) ve Evelyn’i (7) evde bırakması, çiftin aralarının bozuk olmasına yorulurken, gerçeğin hiç de öyle olmadığı, Demi Moore’un sosyal medyada paylaştığı ailece karantina fotoğraflarına Emma Heming’in “Sizi seviyorum ve özlüyorum çocuklar” yazmasıyla anlaşılmıştı.

Bruce Willisin eşi Emma Hemingden Demi Mooreun bikinili pozuna övgü

ARTIK HİÇBİR ŞEYİ HATIRLAMIYOR

Öte yandan Bruce Willis, afazi hastalığına yakalandığını ve oyunculuğu bıraktığını kamuoyuyla paylaşmıştı. 'Söz yitimi' olarak da adlandırılan 'Afazi' beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkıyor. Konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkiliyor.

Haberin Devamı

Willis'in kızı Rumer Willis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bruce'un muhteşem destekçileri ile, ailesi olarak, sevgili Bruce'un bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konulduğunu paylaşmak istedik. Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarına da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Bruce Willisin eşi Emma Hemingden Demi Mooreun bikinili pozuna övgü

MOORE İLE WILLIS'İN CANNES HATIRASI

1987- 2000 yılları arasında evli kaldığı eski eşine her zaman destek olan Demi Moore'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu, 1997 yılında Cannes Film Festivali'nde Bruce Willis ile kırmızı halıda yan yana objektiflere poz verdikleri anı yayınladı.

Bruce Willisin eşi Emma Hemingden Demi Mooreun bikinili pozuna övgü

ŞİMDİKİ EŞİNDEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Boşanmanın ardından Willis ile dost kalmayı başaran Moore'un bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Fotoğrafa yorum yapanlardan biri de ünlü aktörün şu anki eşi Emma Heming oldu.

Bruce Willisin eşi Emma Hemingden Demi Mooreun bikinili pozuna övgü

Willis ile evliliğinden iki kız çocuğu dünyaya getiren Heming, Moore'un Instagram paylaşımına "Bütün duygular" yazıp bir de kalp emojisi koydu. Ardından da "güzel" diye ekledi.

"NE SEKSİ BİR ANNESİN!"

Hollywood’un ünlü yıldızı Demi Moore, hafta sonu Yunanistan’da çıktığı yat gezisinde bikinisiyle görüntülendi. 59 yaşındaki üç çocuk annesi oyuncu, yıllara meydan okuyan fit görünümüyle dikkat çekti. Moore, mini bikinisiyle verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı. Makyajsız olduğu görülen Moore, tatil fotoğrafını “Yazı içime çekiyorum” notuyla yayınladı.

Bruce Willisin eşi Emma Hemingden Demi Mooreun bikinili pozuna övgü

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun 34 yaşındaki kızı Rumer Willis, Moore’un fotoğrafına, “Aman Tanrım ne seksi bir annesin” notunu yazdı.