Cadde Cem Özer: 'Ben sevmedim, git tokat at'la olmaz!

Cem Özer: 'Ben sevmedim, git tokat at'la olmaz!

02.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

94. Oscar Ödülleri'nde yaşanan tokat skandalı ile ilgili tartışmalara Cem Özer de dahil oldu. Ünlü şovmen, talk show'larda argo kullanımı hakkındaki düşüncelerini, dünyaca ünlü ABD'li aktör Will Smith'in "Karımın adını ağzına alma" diyerek tepki çeken bir harekete imza atması üzerinden açıkladı.

Cem Özer: Ben sevmedim, git tokat atla olmaz

Cemil İpekçi, moda dünyasındaki 50'nci yılını Open Stage İlkbahar-Yaz moda günlerinin finalinde düzenlediği defileyle kutladı. Lazzoni Otel'de gerçekleşen defilede; Azra Akın, Gizem Özdilli, Sinem Güven, Özge Ulusoy ile 65 yaşındaki bir dönemin ünlü modeli Hülya Yiğitalp de podyuma çıktı.

Haberin Devamı

"O BİR DUAYEN"
Gecede ödül alan Cem Özer, eşi Pınar Dura ile objektiflere poz verdi. 62 yaşındaki şovmen, "Cemil İpekçi'nin Türk motifleriyle evrensel bir çizgi yakalamasını çok seviyorum. O bir duayen" dedi.

Cem Özer: Ben sevmedim, git tokat atla olmaz

"SANATTA MUKAYESE OLMAZ"
Ünlü isim, son dönemde yapılan talk show'larda argo kullanılmasına nasıl baktığı sorusu üzerine, konuyu Will Smith'in Chris Rock'ı tokat atmasına getirdi. Özer, "Kim hangi yemeği seviyorsa onu yesin. Argo seviyorsan git izle, sevmiyorsan izleme. Emekte sanatta mukayese olmaz. Mizahın nasıl yapılacağına onu yapan karar versin. Ben sevmedim git tokat at, öyle olmaz" şeklinde konuştu.

"ZEKAMLA REZİL RÜSVA EDERSİM"
Cem Özer, "Will sonunda özür diledi ama sen sanatçısın, herkesten çok öfke kontrolü olmalı. Ben olsam karşımdakini zekamla rezil rüsva ederdim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"SINIRI AŞTIM! ÇOK UTANDIM"
Los Angeles’taki Dolby Theatre'da gerçekleşen 94. Oscar Ödülleri'ne Will Smith’in, sunucu Chris Rock’a tokat atması damga vurmuştu. Komedyen, Smith'in eşi Jada Pinkett'ın ‘saçkıran’ nedeniyle dökülen ve kazıtmak zorunda kaldığı saçlarını espri konusu yapmıştı. Bu şaka sonrası sinirlerine hakim olamayan ABD'li oyuncunun bu hareketi tartışmaları beraberinde getirmiş, Smith'i haklı bulanlar ve tepki gösterenler olmuştu.

Cem Özer: Ben sevmedim, git tokat atla olmaz

Dünyaca ünlü aktör, tokat olayından bir gün sonra ise sosyal medya hesabından yaptıkları için pişman olduğunu belirten bir paylaşım yapmıştı: Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı.

"HALEN BU OLAYI SİNDİRİYORUM"
Chris Rock ise Boston’da gösteri yapacağı salona giriş yaparken korumalarıyla objektiflere yansımıştı. 57 yaşındaki komedyen, gösteri başında tokat olayı hakkında seyircisine, “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım" ifadelerini kullanmıştı.