Cadde Chris Rock’ın annesi tokat skandalı hakkında konuştu!

Chris Rock’ın annesi tokat skandalı hakkında konuştu!

25.04.2022 - 12:03 | Son Güncellenme:

Bu yıl 94'üncü kez düzenlenen Oscar ödül törenine; Will Smith'in eşi Jada'nın saçlarıyla ilgili espri yapan Chris Rock'a attığı tokat damga vurmuştu. Dünya gündemine oturan skandal sonrası Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilmişti. Yaşananların ardından Chris Rock'ın annesi Rosalie Rock sessizliğini bozdu.

Chris Rock’ın annesi tokat skandalı hakkında konuştu

2022 Oscar Ödülleri, 28 Mart gecesi sahiplerini buldu. Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen geceye ödül alanlardan çok, Will Smith'in sahneye çıkarak komedyen Chris Rock'a tokat atması damga vurmuştu.

Haberin Devamı

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA"

Komedyen Chris Rock'a, eşi Jada Pinkett Smith'in 'alopesi' hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapması üzerine sahneye çıkarak tokat atan Will Smith, yerine dönünce de sahneye doğru; "Karımın adını ağzına alma" diye bağırmış ve Rock'un açıklama yapma girişimini engelleyerek aynı ifadeleri daha sert bir şekilde tekrarlamıştı.

Chris Rock’ın annesi tokat skandalı hakkında konuştu

53 yaşındaki oyuncu, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti. Smith'in tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi dikkat çekmişti.

"SINIRI AŞTIM VE HATALIYDIM"

Yaşananların ardından sessizliğini bozan Smith sosyal medya hesabından özür mesajı paylaşmış ve "Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı" ifadelerini kullanmıştı.

Chris Rock’ın annesi tokat skandalı hakkında konuştu

Haberin Devamı

"HALEN BU OLAYI SİNDİRİYORUM"

Olay sonrası Boston'da gösteri yapacağı salona giriş yaparken görüntülenen Chris Rock ise tokat olayı hakkında seyircisine “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok" demişti.

Ünlü isim, "Halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım” diye konuşmuştu.

10 YIL BOYUNCA MEN EDİLDİ

Ardından Oscar Ödülleri'ni veren 'Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa eden Smith, Akademi heyetinin verdiği kararla 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilmişti.

ANNE ROCK KONUŞTU

Chris Rock’ın annesi Rosalie Rock yaşananlar hakkında Billie Jean Shaw’a konuştu. Rock, “Karısının yan gözle bakmasına tepki verdi ve gitti. Ardından da gününü gün etti, o olay olduğunda gülmüştü" dedi.

Haberin Devamı

Rose, başlangıçta tokadın bir skeç olduğunu düşündüğünü, ancak Will Smith’in bağırdığını duyduğunda bunun gerçek olduğunu anladığını söyledi ve “Chris’e tokat attığında hepimize tokat attı. Bana gerçekten tokat attı" diye ekledi.

Chris Rock’ın annesi tokat skandalı hakkında konuştu

Ayrıca Smith’in özrünü yorumladı ve aktörün sosyal medyayı kullanarak halka açık bir özür dilemesine rağmen, Smith’in henüz Chris Rock’a ulaşmadığından şu sözlerle bahsetti:

“Asla özür dilemediği için gerçekten kötü hissediyorum. Yani adamları, ‘Chris Rock’tan özür dilerim’ diyen bir yazı yazdılar, ancak böyle bir şeyin kişisel olduğunu düşünüyorsanız, ulaşırsınız.”