Cadde Ece Erken'den Celal Mahmutyazıcıoğlu'na: İmza taklit edecek kadar göz dönmesi!

Ece Erken'den Celal Mahmutyazıcıoğlu'na: İmza taklit edecek kadar göz dönmesi!

02.08.2022 - 11:42 | Son Güncellenme:

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Ünlü sunucu, eşinin ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Erken, bu kez Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun sahte imzayla hayat sigortasından para almaya çalıştığını ileri sürdü.

Ece Erkenden Celal Mahmutyazıcıoğluna: İmza taklit edecek kadar göz dönmesi

Ece Erken'in avukat eşi, Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından zor günler geçiren Erken, eşinin ailesiyle karşı karşıya gelmişti. Reddimiras yaptığını duyuran Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" demişti.

Haberin Devamı

"KARDEŞİSİN, MALLARINA ÇÖKMÜŞSÜN"

Ünlü sunucu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıklayıp, sosyal medya üzerinden gelen mesajları tek tek ifşa etmesi gündem olmuştu.

Ece Erkenden Celal Mahmutyazıcıoğluna: İmza taklit edecek kadar göz dönmesi

Celal Mahmutyazıcıoğlu'na dava açacağını açıklayan Ece Erken, "Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal'cik! Sedef'i Acarkent'in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen kardeşisin mallarına çökmüşsün, katillerin peşine bir saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak'ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece'de mi diye! Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak'a bir dua edin! 40'ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın" diye konuşmuştu.

Ece Erkenden Celal Mahmutyazıcıoğluna: İmza taklit edecek kadar göz dönmesi

BENAN KOCADERELİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bu açıklamalar sonrası Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli de tartışmaya dahil oldu. Benan Kocadereli, Al Sana Haber’e yaptığı açıklamada Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyini savunarak "Her şey benim bilgim dahilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı, her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" dedi. Erken'in hayat sigortasından para aldığı iddia edildi.

Ece Erkenden Celal Mahmutyazıcıoğluna: İmza taklit edecek kadar göz dönmesi

"İSPATA DAVET EDECEĞİM"

Bunun üzerine yeni bir açıklama yapan Ece Erken, bu kez Benan Kocadereli'yi hedef aldı. Erken, sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir mesaj yayınladı:

Eğer böyle bir yorum veya cevap verildiyse mahkemede ispat edilecek bu bir! Daha mal tespiti davası sonuçlanmadan tapusu, her şeyi eşime ait olan evi, evleri mirasçı olmadığı halde hukuksuzca nasıl kiraya verdi? Kira elden mi alınıyor? Tekne nerede? Teknedeki seabob bile alınmış kullanılıyor. Demek ki miras aslında kabul edilmemiş ama mahkemenin haberi yok. Şafak'a ait arabalar nerede? Neden ölümünden 1 ay sonra hepsi satıldı? Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey... Eğer ortada böyle bir açıklama varsa pazartesi ilk iş şikayetçi olacağım ve ispata davet edeceğim.

"İMZA TAKLİT EDEREK PARA ALMAYA ÇALIŞTIN MI?"

Ece Erken, eski kayınbiraderinin sahte imzayla sigortadan para almaya çalıştığını da öne sürdü ve ona şöyle seslendi:

Ben şubat ayında ilaçlarla dururken, Şafak’ın Kültür Hukuk ofisinde olan vekaletimi kullanıp sigortalara, savcılığa başvuruda bulundun mu? Vekaletim bulunan Mete Menekşe’nin imzasını taklit ederek sigortalardan para almaya çalıştın mı?

Avukat Mete Menekşe ise "Ece Erken adına 11.02.2022’de Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan müracaat tarafımdan yapılmadığı gibi, dilekçenin altındaki imza da şahsıma ait değildir. Konu hakkında gerekli şikâyet yapılacaktır” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Ardından sosyal medyada bir açıklama daha yapan Ece Erken şu ifadeleri kullandı:

Avukatın imzasını taklit edecek kadar göz dönmesi. Hem de Şafak öldükten hemen sonra. Ne o sigortadan para almak maksat. Daha neler duyacağım bakalım, gerçekler tek tek çıkacak.

Ece Erkenden Celal Mahmutyazıcıoğluna: İmza taklit edecek kadar göz dönmesi