Cadde Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis öldü mü?

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis öldü mü?

26.05.2022 - 21:29 | Son Güncellenme:

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, dizide öne çıkıyor. Ancak 31.bölümde ağır yara alması ve Hızır'ın kollarında veda sözleri etmesi izleyene 'Oruç öldü mü, Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı mı?' sorusuna yöneltti.

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Oruç Reis öldü mü

Engin Altan Düzyatan, TRT1'in fenomen dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda dört denizlerin hakimi kardeşten biri olan Oruç Reis'e hayat veriyordu. Oyuncunun dizi kadrosundan ayrılacağı gündeme gelmişti. 31. bölümde de yaralanması ardından fragmanda da Hızır'ın sözleri öne çıktı. Peki, Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden neden ayrıldı?

Haberin Devamı

ENGİN ALTAN DÜZYATAN BARBAROSLAR DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Ekranların sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda vedalar art arda geliyor. Dizinin başrollerinden Pelin Akil ve Yiğit Özşener'in vedalarının ardından Engin Altan Düzyatan'ın da adı gündeme gelmişti. Oyuncunun Barbaroslar dizisinin kadrosundan ayrılacağı öne sürülmüştü. Gazeteci Birsen Altuntaş da Engin Altan'ın hayat verdiği Oruç Reis'in diziden çıkacağını belirtmişti. 

Dizinin Oruç Reis'i Düzyatan'ın 31. bölümde kadrodan ayrıldığı biliniyor. 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

Düzyatan, 26 Temmuz 1979 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev aldı, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir.

Haberin Devamı

2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" adlı dizide Ertuğrul Gazi karakterini canlandırdı. 2019'da FOX'ta yayınlanan Kurşun dizisinde Savcı Orhan karakterini oynadı.

Engin Altan, 2014 yılından bu yana Neslişah Alkoçlar ile evli ve çiftin iki de çocuğu bulunuyor.