Cadde Engin Günaydın müstakbel kayınvalidesini ziyaret etti!

Engin Günaydın müstakbel kayınvalidesini ziyaret etti!

05.11.2023 - 07:33 | Son Güncellenme:

'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Engin Günaydın müstakbel kayınvalidesini ziyaret etti

Engin Günaydın, Şubat 2022'de Fransa'da okuyan ve oyunculuk yapmak istediği öğrenilen sevgilisi Buğu Selen Somer'in annesiyle tanışmıştı. 51 yaşındaki oyuncu, sevgilisinin annesiyle AVM'nin yemek katında bulunan bir kafede buluşup, kahve içmişti.

Haberin Devamı

Karşısında gazetecileri görünce sevgilisinden ayrılıp, farklı yöne giden oyuncu, daha sonra arkadan kendisini takip eden Somer’le ev araç ve gereçleri satan bir mağazada buluşmuştu. Bu görüntülerden sonra Günaydın ve sevgilisi hakkında 'evlenmeyi düşündükleri' yönündeki haberle gündeme gelmişti.

Engin Günaydın müstakbel kayınvalidesini ziyaret etti

"BU KONULARA HİÇ GİRMEYELİM İSTERSENİZ"

Sonraki aylarda Nişantaşı'nda çıktıkları alışveriş turunda objektiflere yansıyan ikiliden Engin Günaydın, basın mensuplarının 'evlilik' ile ilgili soruları karşısında ne yapacağını şaşırmıştı. Bu kışı çalışarak geçirdiğini söyleyen oyuncu, "Yazın Foça'da olacağız. Yapacağımız işleri yaptık, artık tatile gidiyoruz" demişti.

Engin Günaydın müstakbel kayınvalidesini ziyaret etti

'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Galip Derviş' dizilerinde kamera karşısına geçen, 2017 yılında komedi türündeki 'Aile Arasında' filminde sergilediği performansıyla alkış alan oyuncu, sevgilisi Buğu Selen Somer ile evlenip evlenmeyeceği sorusu üzerine utangaç tavırlar sergileyip; "Şimdi bu konulara hiç girmeyelim isterseniz" diyerek geçiştirmişti.

Haberin Devamı

KAMERALARI GÖRÜNCE ELLERİNİ AYIRDILAR!

Başarılı oyuncu ile sevgili Buğu Selen Somer, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's de objektiflere yansıdı.

Engin Günaydın müstakbel kayınvalidesini ziyaret etti

El ele alışveriş merkezinden çıktıkları esnada gazetecileri fark etmeleriyle ellerini ayıran ikili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Engin Günaydın müstakbel kayınvalidesini ziyaret etti

Ünlü isim, daha sonra sevgilisiyle birlikte Buğu Selen Somer'in annesinin işlettiği kahveciye giderek müstakbel kayınvalidesine ziyarette bulundu.