Cadde Esra Balamir: Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmem!

Esra Balamir: Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmem!

15.04.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham (23), Temmuz 2020'de nişanlandığı ABD'li oyuncu Nicola Peltz'le (27) geçtiğimiz hafta nikâh masasına oturdu. Beckham'ın, evlenir evlenmez 13.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabına, eşinin soyadı 'Peltz'i de eklemesi dikkat çekti. Ünlü ismin çok konuşulan kararıyla ilgili popçu Edis Görgülü'nün ardından ülkemiz magazin dünyasından dikkat çeken bir yorum daha geldi.

Esra Balamir: Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmem

Esra Balamir, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Sunuculuk ve oyunculuğun dışında şarkıcı da olan Balamir, 'Jargon' isimli yeni parçası için heyecanlı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

46 yaşındaki güzel, "Ben ekran önünde büyüdüm. Sunuculuk ve şarkıcılık dışında başka bir iş yapamam. Şarkıcılıkta çok iddialı değilim, benim işim televizyonda olmak. Bana 'Limon sat' deseler satamam çünkü öyle bir becerim yok" dedi.

Esra Balamir: Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmem

"TÜRKİYE'DE BUNU YAPABİLECEK ERKEK VARSA ALNINDAN ÖPECEĞİM"

Parmağındaki tektaş yüzüğü ile dikkat çeken Balamir, özel hayatı hakkında aldığı kararla dikkat çekti: Özel hayatımda aldığım kararı açıklıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham'ın oğluna, sevdi ve kızın soyadını aldı. Öyle biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi varsa gelsin, yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye'de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim.

Haberin Devamı

"KOLTUK ALTLARINA İKİ KARPUZ KOYUP, GERİYE YASLANMIŞTIR"

"Nicola Anne Peltz, Beckham'ın bu kararından sonra ne hissetmiştir sizce?" sorusuna Esra Balamir, "Bence bu karardan sonra koltuk altlarına iki karpuz koyarak, geriye yaslanmış yatıyordur" cevabını verdi.

Dünyaca ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham ile modacı Victoria Beckham'ın 23 yaşındaki oğulları Brooklyn Beckham, evlendiği Nicola Anne Peltz'in soyadını almasıyla gündem olmuştu.

EDİS'TEN DESTEK!

Brooklyn Beckham'ın 'soyadı' hamlesine Edis destek vermişti. Ünlü şarkıcı, “Şahane bir hareket olmuş” yorumunda bulunmuştu.

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yapan popçu, "Brooklyn Peltz Beckham'ı kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bir bakış açısı ve belki de olması gereken bir zaman sonra" ifadelerini kullanmıştı.

Esra Balamir: Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmem

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

Nicola Peltz-Brooklyn Beckham çiftinin düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzaladığı öğrenilmişti. Peltz'in milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz'in, bu sözleşmede parmağı olduğu ortaya çıkmıştı. Buna göre; boşanmaları durumunda iki isim de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

Her iki ismin ailesi de servetleriyle gündemde. Beckham çiftinin toplam serveti 380 milyon sterlin. Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı. Peltz ailesinin 1,3 milyar sterlin serveti bulunuyor. Nelson Peltz ülkesinin sayılı zenginleri arasında. Nicola Anne Peltz'in annesi de eski bir model olan Claudia Heffner Peltz.